Política

Compromís per Onda demana una rebaixa de l'IBI

La coalició assegura que l'Ajuntament encara cobra per damunt d eles possibilitats aquest impost

Des de Compromís per Onda han sol·licitat a l'equip de govern popular que es preocupe pels problemes reals de la gent i que desenvolupe polítiques per a ajudar a les persones del poble i no per a vendre grans titulars que després es queden en un “vull i no puc”.

Per això cada setmana, proposen alternatives per a millorar la vida de la gent i per a alleujar les economies familiars que estan pagant amb les seues butxaques una crisi que no han creat.

Des de Compromís per Onda sol·liciten a l'equip de govern que revise l'Impost de Béns Immobles conegut com a IBI per a rebaixar-ho adaptant-ho a la situació real de les economies familiars i dels preus d'un mercat immobiliari i del sòl que, després de l'esclat de la bombolla immobiliària, s'han desplomat. Una bombolla immobiliària creada pel PP en els anys d'Aznar i permesa pel PSOE de Zapatero que paga ara la majoria per l'avarícia d'uns pocs que volien fer-se rics ràpid a costa de qualsevol cosa.

L'última actualització del cadastre i de la resta d'indicadors que influeixen en el que ens cobren d'IBI a la ciutadania d'Onda es va fer quan les xifres econòmiques eren millors i quan els preus dels pisos i del sòl eren extremadament alts, per tant quan l'alcalde trau pit i ens ven que no apujarà l'IBI com si fóra un acte de beneficència per al poble, el que està fent és recaptar més del que hauria de recaptar a costa de les famílies.

Per a la coalició sol·licitants d ela rebaixa, “amb una taxa d'atur disparada a Onda i amb moltes famílies a la vora de l'exclusió, amb uns governs autonòmic i central del PP que estan desmantellant l'estat del benestar amb l'excusa de la crisi i, amb un país menjat per la presumpta i no tan presumpta corrupció, l'equip de govern està desbordat i només sap vendre fum en els mitjans de comunicació, alguns dels quals han sigut creats, siga dit de pas, amb l'única finalitat de servir de NO-DO a l'alcalde popular però, pagat amb els diners públics”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.