Política

El “Kol·lectiu del Parke” denuncia la descomposició dels polítics d'Alfafar

La Cooperativa llig un manifest en el transcurs d'una sessió plenària del'Ajuntament

Amb la sala de plenaris plena de gom a gom i passades les 10 d ela nit del dijous 26 de setembre, la Cooperativa Social del Barri d'Orba, llegí un manifest en suport de la vaga de fam que s'hi porta a terme ala plaça de l'Ajuntament d'Alfafar i per sol·licitar una eixida negociada i un lloc on els vaguistes puguen realitzar la seua protesta.

Al mateix temps, es demanava a tots els regidors que no alçaren la sessió sense resoldre el vessant humanitari de l'assumpte i que centraren la seua tasca institucional en cercar una solució.

En acabant el plenari i observar que encara restaven a l'interior d ela sala les dues persones que mantenen la vaga de fam, l'alcalde de la vila ordenà a la policia local el desallotjament dels presents tot i argumentant que estava negociant amb Fevecta.

Mentre la posició del primer regidor en cap es manté impertorbable, s'ha de dir que els regidor s socialistes han anunciat una vaga de cel sota mínims i els d'Esquerra Unida es declina per la recerca d'una solució a aquest conflicte.

Donades les posicions tan tibants, s'ha de dir que la vaga de fam continua ales portes de l'Ajuntament d'Alfafar, mentre la Cooperativa manté la necessitat de dialogar i de prorrogar el conveni que durant més de 27 anys desenvolupen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.