Política

La regidora socialista d'Oriola demandarà al president de la Generalitat

Carolina Gracia demandarà al president Alberto Fabra, per les seues declaracions sobre la mesa d'edat en el consistori amb motiu de la moció de censura presentada pel PP i dos regidors independents contra l'equip de govern -del PSPV i Els Verds- que no va prosperar

La mesa d'edat constituïda a l'Ajuntament d'Oriola arran la moció de censura contra el govern bipartit format pel PSPV i Els Verds, va actuar segons llei davant la substanciació d'aquesta i no va permetre que prosperara.

Fabra va anunciar llavors una denúncia contra els integrants de la mesa d'edat --els edils oriolans Carolina Gracia i Bob Houliston- per “prevaricació i obstrucció” en considerar que no portar endavant la moció era responsabilitat d'aquest òrgan, que va considerar que havia anat en contra de l'informe del secretari municipal.

Gracia va presentar una demanda per aquestes declaracions i aquest dimarts s'ha celebrat en el jutjat de primera instància número 19 de València un acte de conciliació, que s'ha tancat sense acord. Per aquest motiu, l'edil socialista presentarà una demanda contra el president de la Generalitat.

La regidora, que ha acudit sense advocat, s'ha ratificat en el contingut de la seua demanda. Per la seua banda, la representació lletrada de Fabra —el 'president' no ha estat present, la llei no exigeix la seva assistència— s'ha oposat en entendre que les declaracions es van realitzar en “clau política” i es van fonamentar en un informe jurídic del secretari de l'Ajuntament d'Oriola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia