Política

Compromís i Guanyant coincideixen en la necessitat de sumar forces

Totes dues formacions polítiques veuen la necessitat de trobar punts de coincidència per aconseguir un canvi real a la ciutat més gran de la comarca de l'Horta

Les delegacions de Compromís per Torrent i Guanyant Torrent han mantingut una conversa de cara a analitzar els resultats de les eleccions locals en la capital de l'Horta Sud i posar en comú estratègies i iniciatives de cara a portar avant un canvi real que “aprofundisca en la democratització del funcionament de l'Ajuntament de Torrent i que tinga la participació ciutadana com a pilar fonamental”.

En aquest sentit, totes dues formacions havien realitzat reunions assembleàries prèvies amb les seues bases en les que hi havia hagut molta complicitat, tant a l'hora de valorar els 15 punts d'acció prioritària que va establir en Assemblea Oberta dijous 4 de juny Compromís per Torrent com la dotzena d'accions que proposava Guanyant Torrent.

Aquesta coincidència programàtica subratlla el benestar de la ciutadania, els drets socials i la participació i la transparència com a eixos fonamentals del que les dues forces de l'esquerra transformadora voldrien que fóra el nou govern de Torrent.

En aquest sentit, des de Compromís i Guanyant Torrent s'ha valorat com un fet molt remarcable la suma de forces per servir de contrapés ciutadà al bipartidisme, de manera que permeta liderar una alternativa de progrés i regeneració democràtica per al poble de Torrent.

Les dues formacions s'han citat per a noves converses de cara a establir una agenda de canvi en els paràmetres de la participació ciutadana i que es puga transformar en una alternativa conjunta per al govern de la ciutat.

No es descarta que durant el dia de hui dimecres 10 de juny, es tronen a reunir per a substanciar el programa de govern que li pretenen presentar als socialistes com a full de ruta per a la propera legislatura que ha de començar el dissabte 13 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]