Política

Soraya Sáenz de Santamaría: “Per un càrrec no paga la pena vendre's una comunitat”

La vicepresidenta del govern espanyol subratlla que Artur Mas ha anat perdent el suport de les urnes

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha considerat aquest divendres que “per un càrrec no es mereix vendre una comunitat autònoma”, en al·lusió a les negociacions del president en funcions de la Generalitat catalana, Artur Mas, per ser investit de nou en aquest lloc.

En roda de premsa després del Consell de Ministres, Sáenz de Santamaría s'ha referit d'aquesta manera als dos debats d'investidura als quals s'ha sotmès Mas, de qui ha dit que és un “president minvant”.

Així, la vicepresidenta no ha volgut valorar l'enquesta CEO que apunta a un creixement dels partidaris de la independència, perquè “aquí no comento enquestes”, però sí que ha insistit que en les eleccions del 27-S a Catalunya no van obtenir majoria de vots. “Podran fer totes les enquestes que vulguin, però la realitat és que el que ha aprovat el Parlament, i que ja ha estat suspès, només rep el suport del 47% dels catalans, que no són majoria”.

Per tant, “faig una crida a la reflexió -ha afegit- aquesta divisió de la societat catalana només la ha generat el que ha governat amb un programa independentista, al qual li ha anat minvant el suport a les urnes”.

I és que, segons Soraya Sáenz de Santamaría, “Catalunya és una comunitat autònoma que funciona bé; el que no funciona bé és el president de la Generalitat en funcions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.