Successos

Un conductor sense carnet fuig d'un control, el detenen i li troben droga a casa

Va escapar d'un dispositiu que els Mossos havien muntat a la C-31, a Pals

Els agents van escorcollar el seu domicili, on tenia 4 quilos de marihuana

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 29 de març un veí de Torrent que va protagonitzar una persecució per la carretera, després que esquivés un dispositiu policial. L'home, de 57 anys i de nacionalitat marroquina, va quedar imputat per dos delictes contra la seguretat viària, resistència greu a l'autoritat i tinença de substàncies estupefaents. Els agents que van realitzar aquest servei havien muntat un control al quilòmetre 341 de la C-31, dins del terme de Pals. Els investigadors van observar un vehicle que s'acostava a la posició on estaven si bé, de sobte, van veure com el conductor va efectuar un canvi de sentit brusc i va escapar en direcció contrària. Els Mossos van seguir-lo i li van fer senyals lluminosos i acústics perquè s'aturés, però no va fer cas de les indicacions i va aconseguir fugir. Tan sols uns minuts més tard els efectius el van localitzar al seu domicili, situat a Torrent, al Baix Empordà.

Quan va adonar-se de la presència policial, l'acusat va tornar a intentar marxar, aquest cop sense èxit. Els Mossos el van interceptar i es va resistir activament a la detenció. Un cop arrestat, els agents van escorcollar l'automòbil de l'home, on van detectar una forta olor de marihuana. Van inspeccionar posteriorment l'interior del seu immoble i hi van localitzar una gran quantitat de plantes de marihuana que estaven en procés d'assecament i que penjaven del sostre del garatge. També van comissar caixes i bosses de plàstic plenes de cabdells i, en total, van intervenir més de quatre quilos de marihuana.

L'home va quedar detingut per haver circulat temeràriament i sense haver obtingut mai el permís de conduir, així com per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública i per resistència als agents de l'autoritat. L'investigat, de qui consten antecedents, va passar dos dies després a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, des d'on es va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

LA XIFRA

57
anys
té l'investigat, que circulava al volant d'un vehicle sense haver obtingut mai el permís de conduir.

LA DATA

31.03.17
L'arrestat
va passar a disposició del jutjat de guàrdia de la Bisbal, on es va ordenar la seva posada en llibertat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia