Successos

Els bombers no donen encara per extingit l’incendi al Voló

Una cinquantena d’efectius encara treballen a la zona i controlen que les flames no es revifin

Els Bombers de l’Estat francès encara no han declarat per extingit el virulent incendi que es va declarar divendres a la tarda al Voló. L’incendi, que va cremar a la zona de l’Albera prop de 190 hectàrees de vegetació, continua mobilitzant els bombers. Setanta-dues després que comencés, encara hi ha treballant una cinquantena d’efectius, que extingeixen les fumeroles i contenen les revifades de les flames. És previst que en les pròximes hores redueixin el nombre de bombers que hi treballen. Tot i així, no és previst que es retirin completament fins d’aquí a uns dies, en funció de les condicions meteorològiques.

Els serveis d’emergència, entre els quals hi havia bombers catalans, van poder frenar el foc a tan sols cinc quilòmetres de la frontera amb les comarques gironines. Ja dissabte a la tarda, els bombers van donar per controlat l’incendi forestal que afectava el Rosselló. És per això que a primera hora de dissabte els Bombers de la Generalitat i del GRAF es van retirar de l’incendi, on van continuar treballant només efectius del cos de bombers de l’Estat francès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia