Successos

Successos

Assalta un banc a Puigcerdà i fuig amb un botí de 12.000 euros

Els Mossos estan investigant el cas d’un robatori amb intimidació que es va perpetrar, dijous passat a Puigcerdà, quan un home va assaltar l’oficina del Banc de Santander i va aconseguir arreplegar un botí de 12.000 euros. A través de la declaració dels testimonis i del visionat de les imatges de les càmeres de seguretat, els Mossos van identificar el lladre com un home que feia pocs dies que rondava per la població. L’oficina assaltada està situada a la plaça Cabrinetty al centre de la població i en una zona molt transitada.

D’altra banda, els Mossos també han pogut identificar el lladre que, el mateix dijous, va atracar un estanc a Sant Gregori esgrimint un ganivet i amb la cara descoberta. L’assaltant va entrar a l’estanc, situat a la carretera de Girona, quan el fill de la propietària era a la rebotiga. Quan el noi va anar cap al taulell, es va trobar el lladre, que el va amenaçar amb el ganivet, li va donar un cop al cap i li va fer un esquinç al canell. El lladre va agafar uns 1.500 euros en efectiu de la recaptació i va endur-se també dotze cartrons de tabac de les lleixes –els paquets estan valorats, en conjunt, en 2.600 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia