Atraca una llibreria de Palafrugell i acaba detingut després d'una persecució policial

La Policial Local, amb la col·laboració dels veïns, va reduir el lladre, que havia amenaçat els amos amb una ampolla trencada

La llibreria La Polèmica de Palafrugell va ser objectiu dimecres, a dos quarts de sis de la tarda, d'un robatori, que va desembocar en una persecució policial. Els fets van tenir lloc quan un individu, d'uns quaranta anys, va entrar a la llibreria –que també és estanc– amb un passamuntanyes i va fer veure que tenia una arma amagada, per intimidar la dependenta de la llibreria. Quan l'home va intentar forçar la màquina registradora, la treballadora va començar a cridar. Va ser llavors quan va aparèixer la propietària del local. El lladre va treure una ampolla que tenia amagada, la va trencar i la va fer servir d'arma per amenaçar la propietària i endur-se a la força diversos paquets de tabac valorats en uns 100 euros.

Amb armilles antibales

Amb el botí –molt del qual el va perdre pel camí–, l'home va sortir corrents de l'establiment i va ser sorprès per un agent policial de paisà que va veure com el lladre llançava el passamuntanyes a sota d'un cotxe. Va ser llavors quan va començar una persecució pels carrers del centre del municipi entre la Policia Local de Palafrugell i el lladre en la qual van participar dues patrulles i dos agents de paisà, un d'ells de la Policia Local de Palamós que casualment era a la zona. Per prevenció, els agents van fer servir armilles antibales perquè enmig de la confusió tenien la sospita que el lladre anava armat.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents de la Policia Local van poder reduir el lladre, que va acabar detingut. S'està pendent que avui al matí se celebri un judici ràpid per aquest cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.