Successos

Sospitós d’un crim comès fa disset anys

L’home, detingut a França, és investigat per un assassinat a Sant Pere Pescador

El sospitós de matar un home d’un tret a la nuca fa disset anys a Sant Pere Pescador està a disposició de la justícia. Els Mossos d’Esquadra el tenien identificat com el possible autor d’un crim que es va produir el 26 de juny del 2002, després del qual va desaparèixer. L’home, que té múltiples antecedents, feia servir diverses identitats falses i no ha estat fins ara, que està en presó preventiva a França per un altre crim, que han pogut confirmar que es tracta del suposat assassí. Les autoritats franceses han autoritzat un lliurament temporal per a la causa oberta al jutjat d’instrucció 7 de Figueres. El sospitós ha passat a disposició judicial aquest dijous i el jutjat ha ordenat presó. El fiscal l’acusa d’assassinat i tinença il·lícita d’armes.

Segons la investigació, el 2002 el sospitós era el company d’una dona que vivia a Sant Pere Pescador. La dona, però, volia posar fi a la relació sentimental perquè havia estat víctima de “diversos episodis” de violència de gènere, havia arribat a canviar el pany de casa seva i també havia demanat a un amic seu i a la seva companya que l’ajudessin en cas que l’ara detingut tornés. La investigació sosté que el sospitós va arribar a Sant Pere Pescador cap a les cinc de la matinada i va rebentar la porta perquè es va trobar el pany canviat i la dona va trucar al seu amic perquè anés a ajudar-la. El fiscal sosté que la víctima va arribar a la casa i l’investigat li va disparar tot just travessar la porta, per l’esquena i absolutament per sorpresa.

LA DATA

26.06.02
Un home va morir assassinat d’un tret a la nuca a Sant Pere Pescador i des de llavors cercaven el sospitós.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia