Successos

ICV denuncia a Inspecció de Treball l'estat de la comissària de policia a Cunit

ICV ha presentat una denúncia davant d'Inspecció de Treball relativa a les condicions «precàries» en què ha de desenvolupar la seva tasca la policia local de Cunit. La mateixa plantilla ha fet públic durant aquesta setmana un comunicat conjunt en què remarca que des de fa deu anys estan treballant dins d'un mòdul prefabricat i, tot i el compromís inicial del govern local, encara no s'han iniciat les obres de construcció d'una comissaria definitiva.

Segons denuncien els agents i ICV, les limitacions d'espai fan que molt sovint coincideixin en una mateixa sala agressors amb les seves víctimes, a més que no hi ha espai per a calabossos. Els agents també tenen problemes en la comunicació per ràdio entre les patrulles i la central, ja que el repetidor de les comunicacions policials no es troba plenament operatiu.

D'altra banda, la zona on es guarden les armes de foc no disposa tampoc de les mesures de seguretat adequades, ja que no estan fixades enlloc i no es poden tancar perquè els panys estan trencats.

Els treballadors també lamenten el «poc interès» de l'Ajuntament per la policia local, ja que critiquen que no s'ha complert cap dels compromisos de millora, i denuncien que es deuen 2.000 euros a cada agent per hores extres.

El portaveu d'ICV, Toni Martínez, recorda que l'Ajuntament ha de garantir unes «condicions laborals dignes».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.