Successos

SUCCESSOS

Dos boletaires han mort d'atac de cor en dos dies

Dos boletaires han mort a conseqüència d'un atac de cor aquests dos últims dies a la zona de muntanya mentre estaven caçant bolets. El primer va ser Joan Buxeda Reixach, de 74 anys i veí de Santa Pau, que va morir dimecres, i ahir va morir un veí de Sant Pau de Segúries, Francisco G.F., de 69 anys. La mort d'aquest últim es va produir mentre l'home era a la muntanya de Sant Isidre, a uns cinc-cents metres de l'oratori del municipi de Llanars. Els fets va passar ahir a la tarda, poc abans de les 19 hores. Els bombers van rebre l'avís a les 18.50 hores, segons va informar. Els serveis d'emergència van destinar de seguida un helicòpter a la zona per assistir l'home i evacuar-lo, però quant va arribar al lloc l'home ja era mort.

D'altra banda, Joan Buixeda, el veí de Santa Pau que va morir dimecres mentre caçava bolets a Espinavell, no va caure per cap estimball. El boletaire, tal com ha confirmat l'autòpsia, va morir a conseqüència d'un atac de cor. Joan Buixeda, expert boletaire, acabava d'esmorzar acompanyat del seu fill i la seva dona i quan van reprendre la recerca va caure desplomat a terra. Un helicòpter dels bombers el va anar a rescatar però va morir al mateix lloc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.