Successos

Un jove, ferit d’arma blanca a Santa Coloma de Farners

Els Mossos detenen una persona i esperen fer més detencions arran del cas

Els Mossos d’Esquadra han detingut una persona i estan pendents de més detencions per l’agressió amb arma blanca a un jove, ahir a la matinada, a Santa Coloma de Farners. El ferit va ser operat d’urgència a l’hospital Josep Trueta de Girona i el seu pronòstic, ahir, era greu i reservat.

Segons sembla, l’agressió va tenir lloc cap a quarts de quatre de la matinada, en una baralla fora del recinte de la festa major, al carrer de Salvador Espriu, i hi van resultar implicades diverses persones. Ara, els Mossos estarien buscant l’autor material de l’agressió i per això continuen obertes les investigacions per detenir més persones, segons van informar ahir fonts policials.

Es dona la circumstància que aquests dies Santa Coloma de Farners està celebrant la festa major.

Comunicat del consistori

En aquest sentit, l’Ajuntament de Santa Coloma va emetre ahir al vespre un comunicat que va penjar a les xarxes socials condemnant els fets i aclarint que “que no tenen res a veure amb la celebració de la festa major que viu la ciutat aquests dies i que són objecte d’investigació per part dels Mossos d’Esquadra”.

El consistori va reiterar la condemna a qualsevol acte de violència i va desitjar la recuperació de la persona afectada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia