Successos

Mor un submarinista i dos més resulten ferits a Cadaqués

La víctima mortal té uns 60 anys i els altres afectats no han completat la descompressió per sortir de l’aigua

Un submarinista ha mort i dos més han resultat ferits aquest dijous al matí a Cadaqués, informa l’ACN. Salvament Marítim, ha rebut l’avís a través del telèfon d’emergències 112 a les 11.39 del matí informant del succés a la zona de la illa Cullaró, al nord de la cala Culip. Fins al lloc, s’hi ha traslladat l’embarcació Salvamar Alnilam, que ha localitzat la víctima mortal i els dos ferits. Les primeres hipòtesis apunten que l’home s’ha indisposat i que els seus acompanyants han intentat sortir ràpid de l’aigua sense completar la descompressió. També s’han alertat els Bombers i els GEAS de la Guàrdia Civil. 

L'embarcació ha traslladat els submarinistes ferits al port de Llançà. El Sistema d'Emergències Mèdiques hi ha enviat tres ambulàncies que han atès els dos supervivents. Segons informa el SEM, els han traslladat a l'hospital de Figueres ferits lleus. El GEAS de la Guàrdia Civil ha recuperat el cos. La Salvamar Alnilam ha portat la víctima mortal fins al port. Ha arribat a Llançà cap a tres quarts de tres. Fins allà, s'hi ha desplaçat la comitiva judicial per fer l'aixecament de cadàver. La víctima mortal és un home de 72 anys i nacionalitat espanyola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia