Punt divers

L'oposició de Sant Joan les Fonts reclama que se solucioni el vessament d'aigües fecals a les Mulleres amb una nova canalització

COMARQUES GIRONINES

El grup municipal Independents per Sant Joan les Fonts-PM, a l'oposició, reclama una solució per al problema de vessaments d'aigües fecals amb què es troben alguns veïns del nucli de la Canya. Amb les últimes pluges severes, els garatges d'alguns habitatges del passatge dels Remences van quedar inundats. La solució de l'Ajuntament va ser fer passar una canalització per sota la carretera que escolés l'aigua. Una solució que, segons el grup independent, va ser insuficient i només 'va traslladar el problema'. El consistori va anunciar que el problema de canalització de les aigües se solucionaria amb la nova urbanització que es preveu construir a la zona, tot i que els independents no ho veuen clar i reclamen una nova canalització i el bombeig de les aigües fecals a la depuradora del municipi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.