Successos

Successos

Tres morts en l’incendi en un edifici d’habitatges prop de París

Al foc del municipi de L’Île-Saint-Denis hi ha hagut també una vintena de ferits

Una adolescent ha mort en saltar per la finestra per fugir de les flames

Tres persones han mort i una vintena han resultat ferides en l’incendi que aquest dissabte al matí s’ha originat en un bloc de pisos a L’Île-Saint-Denis, un municipi als afores de París. Una de les persones mortes ha estat una adolescent de 13 anys que va saltar per la finestra per fugir de les flames, segons ha explicat la prefecta delegada del departament de Seine Saint Denis, Isabelle Pantèbre. Un total de 19 persones han resultat ferides “d’urgència relativa”, segons Pantèbre, que ha precisat que una cinquantena d’habitatges han quedat afectats pel foc. Entre els ferits hi ha també dos bombers que es troben en estat greu.

La Prefectura de Seine Saint Denis ha explicat a través d’un comunicat que l’incendi s’ha declarat cap a dos quarts de deu del matí entre els pisos 9 i 12 d’un immoble, i que ha mobilitzat un “important dispositiu de seguretat” per extingir les flames i rescatar les víctimes. Al carrer de la Commune de París s’han desplaçat prop de 200 bombers en 60 vehicles. També una unitat d’atenció psicològica. La Fiscalia ha obert una investigació per determinar les causes del sinistre i l’Ajuntament ha posat a disposició dels afectats un gimnàs com a alberg.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.