Punt divers

L'Ajuntament de Cardona destinarà 456.000 euros del fons estatal a la rehabilitació de les antigues escoles Escassany

CATALUNYA CENTRAL

L'Ajuntament de Cardona destinarà un total de 456.000 euros del fons estatal d'inversió local al projecte de rehabilitació de les antigues escoles Escassany. L'edifici acull les aules de l'Escola Municipal de Música Musicant i, segons han explicat des del consistori, els treballs han de permetre adequar l'immoble i 'modernitzar' les seves instal·lacions. L'edifici està situat a la plaça de les escoles Escassany, al costat del passeig Mossèn Joan Riba. El consistori cardoní ha rebut un total de 913.000 euros del fons de l'Estat. De moment el projecte de remodelació de les Escoles Escassany és el primer que ja ha definit l'Ajuntament de Cardona.

Des del consistori han explicat que s'ha optat per aquest projecte perquè ja fa temps que es volia fer però que no hi havia el finançament necessari.

L'Ajuntament de Cardona té previst fer altres projectes amb la injecció econòmica de l'Estat que preveu tenir definits a finals d'aquesta setmana, segons han explicat des del consistori cardoní.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.