Successos

trànsit

Un conductor mor en sortir de la carretera i bolcar a Pontós

La víctima és un veí de Vilafant de 36 anys que viatjava amb un gos, que també va resultar mort de resultes de l'accident

El sinistre va provocar que s'hagués de tallar una estona la carretera N-II

Un veí de Vilafant, Joaquim Moncanut Rigat, de 36 anys, va morir ahir a la tarda quan el cotxe que conduïa va sortir de la carretera i es va estimbar a Pontós.

L'accident va passar quan faltaven pocs minuts per les dues de la tarda a l'altura del quilòmetre 743 de la N-II, a tocar de la riera Santa Anna. Per causes no aclarides, Moncanut va perdre el control del vehicle, que va bolcar. De resultes de l'accident el conductor va morir i també va perdre la vida un gos que l'home duia dins del cotxe. L'accident va fer que s'hagués de tallar el trànsit mentre es duien a terme les tasques de treure la víctima del turisme i retirar el vehicle, i es va donar pas alternatiu, però abans de les quatre de la tarda la circulació ja s'havia normalitzat. Quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, sis de Bombers de la Generalitat, un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del SEM es van desplaçar fins al lloc del sinistre.

Moncanut és la víctima número 67 d'accident de trànsit aquest any a les comarques gironines, segons dades recopilades per aquest diari. De començament d'any ençà s'han registrat un total de 59 accidents mortals, que han generat les 67 víctimes actuals. Dotze dels sinistres mortals han ocorregut a la carretera N-II, una de les vies amb més trànsit i més sinistralitat, amb un nombre d'accidents que s'ha vist incrementat per les obres, algunes aturades a hores d'ara, en alguns trams. El cap de setmana passat, van morir dos motoristes, un veí de Lloret de Mar i un altre d'Olot, de resultes de dos accidents que van passar a Vidreres i Brunyola.

El tren mata una dona a Maçanet

Una dona romanesa va morir la nit de divendres en ser atropellada per un tren de la línia Barcelona-Porbou, a uns vuit-cents metres abans d'arribar a l'estació de Maçanet de la Selva. Segons les hipòtesis amb què treballen els investigadors, la dona, que vivia en una comuna a la zona, podria haver-se aturat a les vies de manera voluntària.

De resultes del sinistre, la circulació de tres trens d'aquesta línia es va veure afectada durant les hores posteriors als fets: un tren de mitja distància va acumular un retard d'una hora i dos combois de rodalies van tenir demores d'uns 15 minuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.