Detenen un veí de Ponts per cometre almenys setze robatoris amb força

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dilluns un home de nacionalitat marroquina i veí de Ponts (Noguera) com a suposat autor de nombrosos delictes de robatori amb força. La detenció és resultat d'una investigació inicialment oberta arran d'un seguit de robatoris amb força a l'interior de domicilis a les comarques de Ponent. A mesura que va avançar la investigació es va comprovar que el detingut hauria robat en altres comarques catalanes i a Andorra. Al detingut se l'inculpa almenys setze robatoris amb força.

Concretament, al detingut se l'inculpen els següents fets delictius comesos en els mesos de juny i juliol: dos robatoris amb força a l'interior de domicilis d'Artesa de Segre; un robatori amb força l'interior d'un domicili de Cubells; un robatori amb força a l'interior d'un domicili de Lleida; quatre robatoris amb força a l'interior d'habitatges de les Borges Blanques i Juneda; un robatori a un establiment comercial de la capital de les Garrigues; tres robatoris amb força comesos en tres habitacions d'un hotel de Salou (Baix Camp); un robatori amb força a l'interior d'un habitatge de Cervera; dos robatoris a l'interior d'un habitatge d'Andorra; i un robatori amb força a l'interior d'un domicili de Gerb.

El passat dimarts, els mossos van fer una entrada i perquisició al domicili del detingut, situat al Passeig de Ponts, on van localitzar nombrós material que constava com a sostret. Aquest material properament serà retornat als seus legítims propietaris. De la investigació es desprèn que el detingut va arribar a Catalunya fa dos mesos, i que en aquest curt període de temps, hauria comès tots els robatoris. Policialment la detenció és considerada de molta importància per la seva intensa activitat delinqüencial i la gran mobilitat en la comissió dels fets delictius.

La investigació continua oberta ja que no es descarta que el detingut estigui implicat en altres fets delictius comesos arreu de Catalunya. El detingut va passar ahir dijous a disposició judicial davant el Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Solsona, el qual va decretar l'ingrés a presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.