Successos

Roben a l'AP-7 a Aiguaviva la càrrega de robots aspiradors d'un camió

Els lladres que saquegen les càrregues dels camions que fan parada a l'autopista han aconseguit un important botí: un carregament d'aspiradors Roomba, uns electrodomèstics que tenen un preu que ronda els 400 euros cadascun. Els lladres es van endur un total de nou palets carregats de robots aspiradors Roomba que transportava un camió que, la matinada del dijous de la setmana passada, el dia 6, era aturat a l'àrea de descans de l'autopista a Aiguaviva.

Es tracta d'un robatori més dels lladres especialistes a saquejar camions anomenats teloners perquè el seu modus operandi consisteix a fer un tall a la lona de les caixes dels camions per comprovar si la mercaderia els interessa. En cas que els faci peça el material, aprofiten que el xofer dorm o que ha sortit, i s'emporten la càrrega amb furgonetes, robades o llogades, que ja tenen preparades.

Els especialistes d'aquests robatoris no paren de rondar per l'autopista buscant botins de bon vendre, com ara roba, calçat, joguines, perfums, televisors, cuines de vitroceràmica, assecadors de cabell o ordinadors.

El dia 26 d'octubre els Mossos van aconseguir frustrar un d'aquests robatoris i van detenir dos dels lladres que, en aquella ocasió estaven traginat la càrrega de càpsules de cafè que duia el camió cap al seu vehicle. Els saquejadors eren cinc, però els Mossos només van poder atrapar José Antonio Mariscal Areales, de 23 anys, veí de Premià de Mar, i José Antonio Román Heredia, de 26 anys i veí de Sant Adrià de Besòs, que van quedar en llibertat després de declarar al jutjat de Santa Coloma.

Els Mossos també van imputar als dos detinguts un altre robatori en un camió perpetrat uns dies abans, el 19 d'octubre passat, a l'àrea de Riudellots de la Selva. En aquest cas, els lladres es van endur dos palets de roba. En algunes ocasions, els Mossos fins i tot han enlairat l'helicòpter per perseguir els lladres de camions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia