Successos

Un motorista mor en una col·lisió lateral amb un turisme a Puigcerdà

Aquest any ja han perdut la vida cinc persones en cinc topades a les carreteres de les comarques gironines

Dos dels morts són motoristes

El conductor d'una motocicleta va morir ahir en un accident de trànsit a Puigcerdà. Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts de dotze del migdia, al punt quilomètric 178,4 de l'N-260. Per causes que encara s'estan investigant, es va produir una col·lisió lateral entre la motocicleta i un turisme. Com a conseqüència de l'accident, el conductor de la motocicleta va resultar mort. En l'accident hi van treballar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A l'hora de tancar aquesta edició el Servei Català del Trànsit (SCT) encara no havia fet pública la identitat i el veïnatge de la víctima.

Es tracta de la cinquena víctima que perd la vida en un accident de trànsit aquest any a les comarques gironines. De fet, és el segon motorista que mor des de l'1 de gener. Aquell dia una dona va morir després de caure de la moto, en què anava com a acompanyant, que va topar amb un porc senglar a la C-31 a Pals. Com a conseqüència del sinistre, els dos ocupants van resultar ferits i van ser traslladats en ambulància a l'hospital de Palamós, on després va morir la dona que anava d'acompanyant. La víctima mortal tenia 40 anys, era de nacionalitat hondurenya i veïna de Torroella de Montgrí. El conductor de la moto va ser detingut perquè va donar positiu en el control d'alcoholèmia que li van fer després del sinistre. L'home va donar una taxa de 0,80 mg/litre d'aire expirat, tres vegades més del permès. L'arrestat, de 35 anys i de nacionalitat equatoriana, va resultar ferit lleument.

Dos accidents a l'N-II

Pel que fa als altres accidents, van tenir lloc el 10 de gener a l'N-II, a l'altura de Garrigàs, on va morir el conductor d'un turisme; i el darrer que havia passat fins ara va ser a Figueres, el 4 de febrer, també a l'N-II, on va morir un altre conductor. I finalment el 27 de gener, a Olot, on dos joves es van precipitar al riu.

LA DATA

04.02.15
és el dia
que s'havia produït l'últim accident mortal a les comarques gironines. Concretament, a l'N-II a Figueres.

LA XIFRA

2
motoristes
són els que han mort aquest any a les carreteres de la demarcació. La primera va morir l'1 de gener.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia