Successos

Treballadors de l'Associació «Emaus» dormen al ras davant l'Ajuntament d'Altea

La consellera de Benestar Social no ha sabut donar solució a les reivindicacions del col·lectiu

Demanen el final a la greu situació laboral, social i econòmica que travessen

Bé que ho manifesten als vianants que passen per davant de l'Ajuntament d'Altea durant aquestes dies. Durant dos anys, la Conselleria que gestiona Asunción Sanchez Zaplana, ha mirat cap a un altre costat davant les maniobres comptables que han portat a aquest col·lectiu a la situació en que s'hi troba.

Per a les persones que es troben ara mateix dormint al ras a les portes de l'Ajuntament d'Altea, l'Administració valenciana ha fet deixadesa de funcions i ha col·laborat amb aquesta caòtica situació, deixant a la babalà el control dels fons abocats a l'Associació Emaus, encarregada de la gestió d'algunes residències de menors tutelats, discapacitats i dones maltractades.

Els treballadors d'Emaus han denunciat des de fa temps la seua situació, que no ha estat provocada per ells, però malgrat això, la conselleria de Benestar Social no ha pres cartes en l'assumpte, al·legant que es tractava d'un conflicte entre l'empresa i els treballadors.

La solució d'aquest conflicte passa, en opinió dels treballadors que fan la denúncia, amb una negociació urgent entre l'entitat, el treballadors i l'Administració, sempre en favor de l'atenció a les persones desprotegides a qui atenen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia