Successos

Unes 2.000 persones participen al carnaval de l'alt Maresme

Com a novetat d'aquesta 17a edició hi haurà tres tipus de premis, per a categories A i B i per a carrosses

La dissetena Rua de Carnaval de l'alt Maresme omplirà d'ambient les poblacions de Pineda de Mar i Calella dissabte a partir de les set de la tarda. Arrenca del barri del Poblenou l'edició 2016 del Carnaval, amb la presència de 39 comparses i la participació de cap a 2.000 persones –concretament 1.832 segons dades de l'organització–. Com a novetat d'aquest any hi haurà tres tipus de premis, per a les categories A (entre 3 i 20 persones) i B (a partir de 21 persones) i per a carrosses. Els premis són acumulables i una mateixa comparsa pot guanyar a la seva categoria i a la carrossa. Com és habitual, el jurat és itinerant i no hi ha cap punt concret per fer exhibicions, fet que obliga els participants a estar al 100% durant tot el recorregut. Un altre canvi d'aquest any es troba al fi de festa. A causa del canvi de sistema de climatització de la sala polivalent de la fàbrica Llobet-Guri, el ball es farà a la sala amb columnes. Com que no hi hauria aforament per a tothom, s'habilitarà també un espai musical a l'exterior de la fàbrica amb una discomòbil a la plaça Conrad Prat perquè tothom pugui gaudir de la festa.

Dades d'interès

Gran rua dissabte 13 de febrer a les 19.00 h.

Recorregut: Sortida de l'avinguda del Mediterrani, avinguda de la Hispanitat del Poblenou de Pineda de Mar, i segueix pel carrer de l'Església fins a Indústria (cantonada Monturiol) de Calella.

Més informació: www.carnavalaltmaresme.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia