El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Amer

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Pluja forta Pluja Pluja forta Pluja Clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 758080601035
Cota de neu (m) 2000260020007007001000
T. màxima (ºC) 152115121414
T. mínima (ºC) 594-1-20
Vent 5 km/h S 15 km/h SO 5 km/h SE 10 km/h NE 5 km/h S 15 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats febles al sector central del litoral i prelitoral

El cel romandrà mig o molt ennuvolat en general fins al migdia. A partir de llavors, s’espera algun ruixat local i intermitent en punts del sector central del litoral i prelitoral, i altres punts de l’interior del quadrant nord-est. La nuvolositat més compacta i abundant es restringirà a punts de l’interior, sobretot del quadrant nord-occidental, on al final del dia el cel quedarà cobert. La temperatura mínima serà lleugerament més alta en punts del litoral i prelitoral. A la resta serà similar, o lleugerament més baixa. Pel que fa a la màxima, serà entre lleugerament i moderadament més baixa en general. El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí, si bé fins a primera hora hi haurà tramuntana a la Costa Brava i predominarà el component est a la costa central. La resta del dia predominarà el component sud fluix amb cops moderats.

La mar: Predominarà la maror acompanyada amb alguna àrea de marejol a les tres costes catalanes.

Demà: Al matí hi haurà estrats baixos en punts de l’interior. S’espera precipitació al vessant sud del Pirineu, i a partir de migdia afectarà la resta de la meitat oest del territori. La mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta i la màxima serà lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET