El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Anna

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Pluja i clarianes Pluja Ennuvolat amb tempesta Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 6580100305025
Cota de neu (m) 000180017000
T. màxima (ºC) 201916202022
T. mínima (ºC) 119109910
Vent 5 km/h SO 10 km/h E 0 km/h C 15 km/h SO 15 km/h NO 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada inestable amb pluja i vent

Durant tot el matí el cel estarà cobert o molt ennuvolat en general, amb nuvolositat menys compacta als dos extrems del litoral. S’esperen precipitacions d’intensitat entre feble i moderada fins al migdia en qualsevol punt del territori. A partir de la tarda s’obriran clarianes, tot i que encara circularan algunes bandes de núvols alts i mitjans. Les precipitacions tendiran a minvar i es faran més aïllades fins a desaparèixer. La temperatura màxima i mínima serà similar o lleugerament més baixa a la de la jornada anterior. Pel que fa al vent, predominarà entre fluix i moderat amb ratxes fortes de component sud i oest arreu fins a mitja tarda. Al Pirineu les ratxes seran d’intensitat molt forta. Per altra banda, a l’Empordà bufarà tramuntana moderada amb cops forts, i al terç sud bufarà mestral moderat amb cops forts.

La mar: Hi haurà forta maror amb punts de maror al llarg del litoral català.

Demà: Tindrem un cel canviat respecte al de la jornada anterior, amb menys núvols fins a mitja tarda en tot el país. A partir de llavors hi haurà un augment de la nuvolositat i al final del dia no es descarta alguna precipitació en punts del litoral i prelitoral.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET