El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Fornalutx

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Núvols alts Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 500502550
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 21212122222225
T. mínima (ºC) 121010109911
Vent 35 km/h S 15 km/h NO 10 km/h O 5 km/h NO 10 km/h N 10 km/h NO 15 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Núvols i alguns ruixats

Fins a primera hora de la tarda el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert arreu del territori, però amb núvols menys abundants a l’extrem sud. A partir de llavors la nuvolositat es trencarà i el cel quedarà variable durant la resta de la jornada, amb creixement de nuvolades. Fins al mig migdia s’espera precipitació general al Pirineu i al Prepirineu i extensa a la resta del país. A partir de llavors s’esperen ruixats a qualsevol indret, preferentment a l’interior. Temperatura mínima en ascens i màxima similar o lleugerament més alta, si bé l’ascens serà moderat als dos extrems del litoral.

La mar: Forta maror amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat al matí, amb tan sols algun núvol baix. A partir del migdia, creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a l’interior del quadrant nord-est que a la tarda es desplaçaran cap al litoral i el prelitoral nord. A la resta estarà serè o poc ennuvolat. Durant la tarda s’esperen ruixats dispersos al Pirineu i a l’interior del quadrant nord-est. Temperatura mínima lleugerament o moderadament inferior i màxima lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET