El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Guissona

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Plugims Núvols alts Plugims Plugims Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 100560553045
Cota de neu (m) 290000290027002700
T. màxima (ºC) 273232293029
T. mínima (ºC) 151316161415
Vent 30 km/h E 5 km/h S 5 km/h S 15 km/h O 15 km/h O 10 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluges a la meitat oest

Ràpid augment de la nuvolositat a la matinada i al matí. A més, a partir del migdia hi haurà creixement de nuvolades a la meitat oest que deixaran el cel localment cobert. Al final del dia la nuvolositat tendirà a minvar en general. De matinada s’iniciaran precipitacions al terç oest i al llarg del matí s’estendran a altres punts de la meitat oest del país. A més, a partir del migdia és possible que de manera aïllada arribin a d’altres punts de la meitat est del territori. Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa i màxima moderadament més baixa.

La mar: De marejol a maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: El cel romandrà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans. A partir del migdia creixeran nuvolades en àrees de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu, on localment el cel quedarà molt ennuvolat o cobert. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos en punts del litoral. A partir del migdia és probable algun ruixat feble i aïllat en punts del Pirineu i Prepirineu. La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa i la màxima serà similar o lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET