El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Pira

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Clarianes Plugims Plugims Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 5107560100
Cota de neu (m) 000140000
T. màxima (ºC) 202222222826
T. mínima (ºC) 971081013
Vent 50 km/h NO 25 km/h O 15 km/h O 20 km/h NO 20 km/h O 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Xàfecs al quadrant nord-est

Durant el matí el cel estarà mig ennuvolat, si bé els núvols seran més abundants a la meitat nord. A partir de mig matí creixeran nuvolades a la meitat nord i est que deixaran el cel molt ennuvolat, mentre que al sud el cel estarà poc ennuvolat. A partir del vespre la nuvolositat minvarà, tot i que arribaran bandes de núvols alts i mitjans a l’oest del país. A partir de mig matí s’esperen xàfecs acompanyats de tempesta al Pirineu, al Prepirineu i al quadrant nord-est. De manera més aïllada podran arribar al nord de la Depressió Central. La temperatura serà entre lleugerament i moderadament més baixa, tant la mínima com la màxima.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Fins a mig matí el cel estarà serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat nord del litoral. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà d’oest a est i creixeran nuvolades, sobretot al terç nord. De cara al vespre la nuvolositat minvarà. A partir del migdia s’esperen xàfecs al terç nord del territori. Temperatura mínima lleugerament més baixa i màxima lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET