El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a València

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Núvols alts Clarianes Clarianes Clarianes Núvols alts
Prob. precip. (%) 000000
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 262626272829
T. mínima (ºC) 161817171718
Vent 15 km/h E 10 km/h E 10 km/h E 10 km/h E 10 km/h E 10 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada estable

El cel romandrà serè o poc ennuvolat fins al migdia. A partir de llavors creixeran alguns núvols d’evolució en punts de muntanya, sobretot al Pirineu i a l’interior del quadrant nord-est, on el cel quedarà localment entre mig i molt ennuvolat. Independentment, en trams del litoral el cel estarà localment mig ennuvolat per alguns núvols baixos. Durant la tarda és possible algun ruixat feble, aïllat i minso al Pirineu oriental. La temperatura mínima i la màxima seran lleugerament més altes i els valors més elevats de temperatura podran arribar fins als 35ºC a Ponent. S’imposarà el vent fluix amb cops moderats, de component sud i est a la meitat est i a la resta del litoral i el prelitoral, i de component sud i oest a la resta de Catalunya. La visibilitat serà entre bona i excel·lent en conjunt.

La mar: Hi haurà marejol en tot el litoral del país.

Demà: No hi haurà grans canvis i el cel romandrà serè en conjunt. Tot i això, a partir del migdia creixeran alguns núvols d’evolució i nuvolades en punts de muntanya del quadrant nord-est que podrien deixar caure alguns xàfecs, localment acompanyats de tempesta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET