El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Verges

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Pluja Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 595450525
Cota de neu (m) 026001900001800
T. màxima (ºC) 262322212122
T. mínima (ºC) 171512879
Vent 30 km/h SO 15 km/h N 20 km/h N 15 km/h NE 10 km/h E 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures més altes

El cel romandrà serè o poc ennuvolat pel pas d’algunes bandes de núvols alts. Per altra banda, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral, a la depressió Central, al vessant sud del Pirineu i al Prepirineu que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt, amb tendència a minvar durant les hores centrals de la jornada. A partir del migdia, arribaran núvols mitjans pel Pirineu i Prepirineu. La temperatura mínima pujarà lleugerament, tot i que l’ascens podrà ser moderat al nord-est, i la màxima serà semblant.

La mar: Maror a toa la zona marítima.

Demà: Fins a mitja tarda el cel romandrà poc o mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans i a partir de llavors quedarà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors es restringiran al quadrant nord-est, resta del Pirineu i Prepirineu, i posteriorment també al nord del Camp de Tarragona. Fins a mig matí s’esperen precipitacions febles al vessant nord del Pirineu. A partir de llavors, se n’esperen en punts del Pirineu, Prepirineu, sobretot sector oriental, i en altres punts de la meitat est, del litoral i prelitoral central. Temperatures més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET