El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Viladecans

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Sol Clarianes Núvols alts Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0000010
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 292827282928
T. mínima (ºC) 191919191917
Vent 10 km/h S 10 km/h SE 10 km/h SE 10 km/h SE 20 km/h SO 15 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cap de setmana amb sol i temperatures massa altes

El cel romandrà serè en general. Amb tot, durant les primeres hores del dia i novament a partir del vespre es podran formar alguns núvols baixos en trams del litoral sud. No s’espera precipitació. La temperatura, tant mínima com màxima, serà semblant o lleugerament més alta, sobretot al litoral i prelitoral. L’ambient serà calorós durant les hores centrals del dia, amb valors que podran arribar a 34 ºC en punts de l’interior. La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, tot i que fins a primeres hores del matí podrà ser localment regular en trams del litoral, sobretot dels dos extrems del territori. Al principi i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable en règim de terral al litoral. Al centre de la jornada s’imposarà el vent fluix, amb algun cop moderat, de component sud i oest arreu del Principat. Amb tot, hi haurà estones de calma i de vent fluix de component est a l’interior del quadrant nord-est.

La mar: Marejol a les tres costes catalanes.

Demà: Aquest diumenge s’arriba al pic de calor d’aquests darrers dies. S’esperen temperatures de rècord per a un mes d’octubre. A partir d’aquí les temperatures s’aniran suavitzant a poc a poc.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET