A reveure, Joana Oliveda i Montserrat Guardiola

A reveure, Joana Oliveda i Montserrat Guardiola

La meva ciutat no és només el meu estimat barri vell. La meva ciutat és tot Girona, persones molt amigues i estimades que em diuen si soc la cronista del barri vell. No és així. Sí que he perdut...

En record de Montserrat Guardiola Rovira

En record de Montserrat Guardiola Rovira

Després d’una vida llarga i plena la Montserrat Guardiola ens ha deixat avui, als 97 anys. Havia estat durant molts anys l’encarregada de la Llibreria Empúries (1959-1991), una gran professional...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Besalú

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Maria Gravalosa Valeri 91 Olot 20/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 91 anys. Era natural de Sant Feliu de Pallerols i vivia a Olot. Vídua de Jaume Vilalta Riera i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cristòfol les Fonts d'Olot.
Magdalena Roca Montalat 85 Figueres 20/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 85 anys. Era de Figueres. Casada amb Josep Torras Ferrer i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de la Sagrada Família de Figueres.
Jordi Denia Pérez 63 Figueres 20/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 63 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Figueres. Casat amb Monte Ferrreres Fernández i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Joaquín Merino Marín 81 Llançà 20/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 81 anys. Era natural de Moron de la Frontera i vivia a Llançà. Casat amb JUana Oliveras Guisset i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Joaquín Canto Atienza 66 Vilafant 20/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 66 anys. Era natural d'Alcala de los Gazules i vivia a Vilafant. Casat amb Maria Teresa Portell Moret i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.