L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

Ens ha deixat l’Àngel Ponsatí, un amic, que a part del seu tarannà bonhomiós, treballador i emprenedor, ha marxat donant-nos un gran exemple d’enteresa. El passat desembre, entremig de les festes...

Mor l’empresari de Sarrià Àngel Ponsatí

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Masarac

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
David Pérez Guerra 94 Figueres 26/02/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Era natural de Saucelle i vivia a Figueres. Vidu de María Domínguez Antúnez i deixa dues filles. Exèquies, avui, a 2/4 de 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Francisco Guerrero Castillo 75 Figueres 27/02/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 75 anys. Era natural de Malaga i vivia a Figueres. Casat amb Cristina Quintana Busquets i deixa tres fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Dolores Gil García 86 Castelló d'Empúries 27/02/2021 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 86 anys. Era natural de Jimena de la Frontera i vivia a Castelló d'Empúries. Vídua de Rafael Girón Barea i deixa tres fills. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a la parròquia de Castelló d'Empúries.
Carme Baldrich Llagostera 90 Roses 26/02/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 90 anys. Vivia a Roses. Vídua d'Albert Cossin de la Fuente. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Roses.