En memòria de Jaume Casas Castany

Estimat Jaume, era molt jove i com jo, molts a Cervià recordemquan amb la teva família vàreu escollir Raset per acomodar-vos a la casa que coneixem com Cal Rajoler i nom que t’ha acompanyat fins avui.En...

Mossèn Tor, màster en humanitat

Si tos del món, el món li faria un gran homenatge. El món “munda”, com diria el Papa Francesc.Pero ell, mossen Tor, ha passat tan humil i discret, en la vida i en la mort, de puntetes sempre. Com...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Portbou

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Pau Granell Rosell 93 Peralada 16/10/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Era natural de Sant Sadurní d'Anoia i vivia a Peralada. Casat amb Maria Cros Serra i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.
Josep Xutclà Delriu 90 Figueres 17/10/2018 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 90 anys. Era de Figueres. Casat amb Margarita Vergés Pagès i deixa dues filles. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.
José Aragón Gómez 66 Sant Miquel de Fluvià 16/10/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 66 anys. Vivia a Sant Miquel de Fluvià. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00