Franja TV3

Dimecres, 15 gener de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
La presentadora entrevista el president del Parlament, Roger Torrent, després que la mesa del Parlament hagi ratificat Quim Torra com a diputat. A més, el programa connecta amb Montornés del Vallès per saber com està el riu un mes després de l'incendi en una fàbrica i el vessament que va provocar la mort de molts peixos. A continuació, el cap dels GRAF i expert internacional en incendis Marc Castellnou passa pel plató per explicar per què els incendis a Austràlia són indicadors del que pot passar a la resta del món amb el canvi climàtic. I, per acabar, es parla d'Alemanya, on la pobresa creix, hi ha un milió de parats de llarga durada i un de cada cinc menors té damunt seu l'amenaça de la pobresa.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Croquetes de bacallà
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
Ni el Quim ni la Cati estan del tot convençuts de fer el trio. Ell ha comprat unes joguines sexuals, però la Cati opina que no és la manera. Per altra banda, el Quim retreu a la Marta que s'hagi embolicat amb l'Edu, i ella se'n justifica dient que ho ha fet per salvar l'empresa. L'Edu confessa al Marc que està amb una dona i ell entén que es tracta de la Xesca. Paral·lelament, l'Eva vol saber quant de temps de recuperació li queda a la Lola, perquè la seva presència a casa entorpeix la seva relació amb en Santi.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Al programa d'avui, el cantant Ramoncín passa per La televisió és cultura i demostra que no té pèls a la llengua. D'altra banda, Joel Díaz, a Díaz de fúria, assisteix a la Festa de l'Esport Català. A més, apropen la informació més veraç a El Mundo Today, l'arribada de Puigdemont al Parlament Europeu, imatges inèdites de la presa de possessió de Pedro Sánchez, es fa una altra entrega de Cap de trons i s'acomiada Ernesto Valverde com es mereix.
Altres
Durada: 40'
22.35
El llenguado
El català dels mitjans. L'Albera
La Yolanda i el Guillem superen les proves per a presentar el programa. Abans, investiguen com ha de ser la llengua catalana en els mitjans de comunicació. Els periodistes Mònica Terribas i Jordi Basté, l'escriptor Màrius Serra i l'equip de la sèrie Com si fos ahir els ajuden en aquesta tasca. A més, el Guillem viatja a Albera per conèixer el català de tramuntana. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 45'
23.20
Al cotxe
El cantant Miki Núñez, després d'haver fet un cameo musical a l'especial de festes, ara torna per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila. Parla del seu àlbum, fa balanç d'aquesta trajectòria meteòrica que li ha canviat la vida i explica com intenta continuar fent les coses tal com les feia fins ara. També explica què comporta l'exposició pública i confessa que els pares han patit molt pels atacs que ha rebut a través de les xarxes. El cotxe s'atura a Sabadell i obre les portes a tothom perquè hi pugi i expliqui el que vulgui, per compartir anècdotes i cançons. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 40'
00.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.40
Gran reserva
Xou: Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 60'
02.40
Ritmes a l'estudi
Emili Baleriola Blues Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Blues a l'estudi
Ivan Kovacevic 5 Spots. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Nu-Roots. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 20'