Franja TV3

Dijous, 2 juliol de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Avui s'entrevista la secretària d'estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, Carme Artigas, quan ja es pot descarregar l'aplicació espanyola de rastreig de contactes per COVID-19 i poc abans que comencin les proves. Després, el corresponsal a Moscou, Manel Alías, analitza la reforma constitucional a Rússia que permetrà a Putin seguir controlant el país. A continuació, la directora del programa de cribratge de càncer de colon i de mama de l'Institut Català d'Oncologia, Carmen Vidal, respon als dubtes de si s'estan ajornant les anàlisis de les mostres. Lídia Heredia també entrevista el director de la Fundació Arrels, Ferran Busquets, per parlar de l'augment de persones que viuen al carrer i de la falta de recursos per evitar-ho.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 180'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Macarrons gratinats/Arròs de cranc blau
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 40'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 230'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Polònia: Grans moments
Les millors paròdies de l'any
En aquest segon especial es recorden les millors paròdies de l'any: un recull dels millors gags televisius i cinèfils que ha deixat aquesta temporada. El programa recorda la nova versió del Makinavaja 2019 en una Barcelona tan perillosa que fins i tot hi ha cua per atracar un banc. Carlos Carrizosa i Lorena Roldán, per la seva banda, van a l'únic programa d'Antena 3 que els queda per visitar: La ruleta de la fortuna. A continuació, Felipe González i Zapatero fan la seva pròpia versió del clàssic Adivina quién viene a cenar. També s'aprenen nocions de bricolatge de la mà de Jair Domínguez i Peyu, els companys de Bricoheroes. A més, es reviu la Monarquía es bella, amb Felipe VI fent tot el possible perquè la seva filla no descobreixi el rebuig que els catalans senten per la monarquia.
Altres
Durada: 40'
22.50
Alguna pregunta més?
El reporter del programa a Madrid, Isma Juárez, parla amb Luís Figo en el transcurs d'una entrevista al periodista esportiu Pipi Estrada. D'altra banda, la periodista Ana Polo passa per La televisió és cultura. A més, Maradona en un capítol de Friends, Josep Pedrerol contra el victimisme, imatges inèdites de la família reial espanyola, l'anunci de màgia més esperat i la informació més veraç a El Mundo Today.
Altres
Durada: 40'
23.30
Pep
No sé on tenc el cap
Emissió dels capítols T'ho vaig dir i No sé on tenc el cap.
Sèries
Durada: 85'
00.55
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 215'