Franja TV3

Dimecres, 3 març de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Avui el programa entrevista el cap de llista del PSC i exministre de Sanitat, Salvador Illa. A més, just abans de l'inici del judici a la Sindicatura Electoral de l'1 d'octubre, el programa parla amb un dels seus membres, Jordi Matas, per saber com afronten l'acusació d'usurpació de funcions i desobediència i la petició de dos anys i nou mesos de presó. Més tard, l'economista de l'IESE Xavier Vives explica què hi ha darrere del fet que Espanya sigui el país de la Unió Europea que executa menys ajudes comunitàries, ja que només el 43% han estat aprovades entre 2014 i 2020. Després se li pregunta a l'hispanista Ian Gibson pel llibre que acaba de publicar, en què proposa la unificació d'Espanya i Portugal en un sol estat i el final de la monarquia. Posteriorment, l'investigador de la Universitat de Leicester Salvador Macip explica què pot canviar després de l'estudi que s'ha fet a Escòcia on es demostra que la vacuna d'AstraZeneca redueix de manera substancial els ingressos de les persones grans. Finalment, l'especialista en informació policial Mayka Navarro posa al dia de les investigacions i detencions per la crema d'una furgoneta de la Guàrdia Urbana en les protestes per l'empresonament de Pablo Hasél.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Arròs de foie i ànec
Es fa un arròs amb un risotto, que es lliga no amb mantega sinó amb foie. Es fa un arròs de foie i ànec.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Manel li diu a la seva mare que ha decidit buscar els seus pares biològics. Posteriorment, la Gemma, que s'ha quedat desconcertada, li ho comenta a l'Andreu, que sospita que la decisió podria tenir a veure amb el fet que la Pili i ell estiguin buscant un fill. Mentrestant, l'Ivan vol renunciar a l'autocaravana del Gabriel, però la Sílvia el convenç perquè la vengui i li doni els diners a l'Hèctor. Posteriorment, l'Ivan parla amb l'Hèctor per confirmar-li que no serà el seu tutor. L'Anna, per part seva, ha quedat amb el Juli i està molt emocionada. Més tard, la trobada va molt bé, però quan estan a punt de fer-se un petó, el Juli espatlla el moment.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Terra ferma
La Kat i l'Eva porten una vida de parella senzilla i despreocupada a bord del seu vaixell al Regent's Canal de Londres. Després de la mort del seu gat, ofegat, l'Eva planteja un ultimàtum a la seva companya. Ella, que ja té 35 anys, vol tenir un fill, i si la Kat no se suma al projecte hauran de posar fi a la seva relació. Mentre la seva crisi es manifesta, el Roger, el millor amic de la Kat, un espècimen curiós arribat de Barcelona, aterra a Londres. La nit de la seva arribada, el Roger és testimoni de la tensió creixent en la parella.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
01.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
04.00
Rumba a l'estudi
Los Toteros. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Burruezo & Medievala Camerata. Espai musical.
Altres
Durada: 60'