Franja #0

Diumenge, 31 març de 2024
06.07
Una historia, una canción. En concierto
Guitarricadelafuente en concierto
Versión completa del concierto que Guitarricadelafuente ofreció a sus vecinos en la Plaza Mayor de Cuevas de Cañart.
Altres
Durada: 20'
06.27
Sheryl Crow
Documentals
Durada: 155'
09.02
Pel·lícula: Hopper, el polloliebre
Al Hopper l'anomenen Polloliebre perquè és meitat pollastre i meitat llebre. Adoptat pel Rey Pedro, un famós aventurer, el Hopper haurà de mostrar el seu valor per ser acceptat malgrat que és diferent. Amb els seus amics fidels, s'embarca en una aventura emocionant a la recerca de la relíquia coneguda com a Hamster Oscuro. La missió es complicarà quan hagin d'esquivar els paranys que el malvat Lapin els ha posat per intentar que fracassin.
Pel·lícules
Durada: 90'
10.32
DeportePlus+
Esports
Durada: 90'
12.02
Alberto Tomba: la bomba del esquí
Documentals
Durada: 93'
13.35
Jan Ullrich: la etapa más dura
Documentals
Durada: 51'
14.26
París, ciudad del amor
Una història que comença durant el Segon Imperi, recorre la Belle Époque i es desferma amb els bojos anys vint. El documental repassa un segle que ha vist, amb l'arquitectura haussmaniana, com es transformava la ciutat com mai abans ho havia fet, fins a convertir-se en la capital del món dels plaers i l'amor.
Documentals
Durada: 58'
15.24
El desafío de la Torre Eiffel
Un documental que revisita el desafiament de la construcció de la Torre Eiffel coincidint amb l'aniversari de la mort de Gustave Eiffel, el constructor.
Documentals
Durada: 51'
16.15
Pel·lícula: El maestro que prometió el mar
Ariadna descobreix que el seu avi fa temps que busca les restes del seu pare, desaparegut a la Guerra Civil. Decidit a ajudar-lo, viatja a Burgos, on exhumen una tomba comuna en la qual podia estat enterrat. Durant la seva estada allà, coneix la història d'Antoni Benaiges, un jove professor de Mont-Roig que abans de la guerra era professor del seu avi. Mitjançant un innovador mètode pedagògic, Antoni va inspirar els seus estudiants i va fer una promesa: portar-los a veure el mar.
Pel·lícules
Durada: 105'
18.00
DeportePlus+
Esports
Durada: 15'
18.15
Previo Liga Endesa
Toda la información previa a los partidos de Liga Endesa que están a punto de comenzar. La ACB reúne a los clubes más potentes del baloncesto español, en uno de los mejores torneos de este deporte.
Esports
Durada: 15'
18.30
Liga Endesa
Esports
Durada: 120'
20.30
DeportePlus+
Esports
Durada: 40'
21.10
Pel·lícula: El viaje de Harold
Un matí qualsevol, Harold Fry surt de casa per tirar una carta a la bústia. Acabat de jubilar, el Harold respon a la missiva d'una vella amiga i companya de feina, que, després d'un silenci de gairebé 20 anys, acaba de comunicar-li que està ingressada en un hospital a punt de morir. Quan el Harold es disposa a enviar la carta, un impuls sobtat l'empeny a portar ell mateix el missatge a la destinatària, en un viatge improvisat a peu d'un extrem a l'altre del país.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.00
DeportePlus+
Esports
Durada: 70'
00.10
Masters 1000 de Miami
Esports
Durada: 120'
02.10
Showriano
Loles León
La actriz Loles León se sincera en Showriano hablando de su estado actual y recordando divertidas anécdotas con personajes de la talla de Madonna o Cher. Eva homenajea en su videoclip a uno de sus lugares favoritos: los bazares de todo a cien.
Altres
Durada: 36'
02.46
Crímenes
Jordi Comas (I)
La noche del domingo 18 de noviembre del 2012, en Platja d'Aro, tres encapuchados entran a robar en casa de Jordi Comas, presidente de la patronal de los empresarios de Girona, y su esposa, Carme Hospital, mientras se preparaban para mirar un debate electoral. A Jordi Comas le acaban matando de forma violenta.
Documentals
Durada: 40'
03.26
Crímenes
Jordi Comas (II)
Carme Hospital ha logrado sobrevivir al asalto de tres encapuchados en su casa. Han matado a su marido, presidente de la patronal gerundense y una persona muy querida en la Costa Brava. Los mossos comienzan una investigación para saber quién está detrás del crimen de Jordi Comas, una investigación que no será fácil.
Documentals
Durada: 40'
04.06
Crímenes
Jordi Comas (III)
Cuando la investigación parece que no avanza, un testigo se presenta en el restaurante de la viuda de Jordi Comas diciendo que tiene información sobre quién ideó el robo. Un anónimo y una llamada también serán claves para dar un empujón al caso.
Documentals
Durada: 47'
04.53
Agatha Christie: ¿Por qué no le preguntan a Evans?
El joven exteniente naval Bobby Jones regresa al hogar familiar en la localidad de Marchbolt en la costa norte de Gales. Sin saber muy bien qué hacer con su futuro trabaja momentáneamente como profesor de golf. Un día durante una clase el campo es testigo de una escena terrible: un extraño ha caído de un acantilado y se ha roto la espalda.
Sèries
Durada: 58'
05.51
Agatha Christie: ¿Por qué no le preguntan a Evans?
La muerte del amigo y mentor de Bobby, el amable doctor Thomas, y la reticencia de la policía local a investigar las circunstancias, reafirman la determinación de Bobby.
Sèries
Durada: 59'