Programació TV3

Dimarts, 3 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
El programa entrevista el periodista Ernesto Ekaizer per parlar del llibre que acaba de publicar anomenat Cataluña año cero. A més, l'acompanya el catedràtic de Dret Penal de la UCLM Nicolás García Rivas, un dels principals experts a Espanya en els delictes de rebel·lió i sedició. Més tard, es connecta amb Madrid per seguir la constitució del Congrés, amb entrevistes a diputats de les diferents formacions polítiques. Finalment, Pere Bosch, des de Madrid, apropa tota l'actualitat de la conferència de l'ONU contra la crisi climàtica.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Galta de vedella amb bolets
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
A Madrid, l'Andreu encoratja la Pili a implicar-se activament en el projecte. Així doncs, la Pili li fa cas i modifica alguna de les seves propostes. Més tard, el Ricardo, el metge, felicita la noia per la seva aportació i l'Andreu se sent una mica desplaçat. Simultàniament, la Gemma s'implica amb els fills del Gorka, i això la fa sentir bé. Després li diu que vol apostar per la seva relació i s'ofereix a quedar-se els nens mentre ell sigui de viatge. D'altra banda, l'Anna està nerviosa perquè avui té una reunió de feina amb Glòria Santos, i ella no convida tothom. Finalment, l'Anna s'adona que enyora l'Eloi i deixa la reunió per anar a acomiadar-se d'ell.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Sense ficció
Inclou Fills maltractadors, pares amb pors
Documentals
Durada: 75'
23.10
Gent de mercats
Amb gent del Mercat del Carmel i de l'Estrella de Barcelona i Mercat de la Independència de Terrassa
El programa d'avui mostra el grup de zumba del Mercat del Carmel de Barcelona. Un dia a la setmana, durant el descans del migdia, paradistes de totes les edats es reuneixen per ballar, com l'Amparo de les olives o el Pau, que amb 15 anys té clar que vol ser peixater com els pares i els avis, encara que hagi de matinar molt per anar a Mercabarna. Al mercat de l'Estrella, Xavi Arbolí demostra que es mou com peix dins l'aigua tant darrere el taulell de la seva peixateria com davant la càmera de la websèrie de mercat, en la faceta d'actor amateur. Al Mercat de la Independència de Terrassa es descobreix la terregada, la botifarra inventada a la localitat i que ara s'identifica amb Terrassa.
Altres
Durada: 50'
00.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 105'
01.45
Gran reserva
Xou. Set de nit
Set de nit Col·laboradors: Toni Albà, Xavier Bertran, Rosa Boladeras, Manel Lucas, Francesc Novell, Josep Tomàs Vicenç Cartanyà donarà les prediccions meteorològiques de la setmana.
Altres
Durada: 60'
02.45
Ritmes a l'estudi
Amigos Imaginarios. Un quintet format a Madrid per cinc músics habituals dins del circuit pop-rock espanyol i que han tocat amb bandes com Tulsa, Russian Red o amb Cristina Rosenvinge. En tres àlbums, els Amigos Imaginarios han creat un llenguatge propi amb unes lletres plenes d'ironia i reflexió i amb un so hereu de Wilco, Neil Young o Lucinda Williams. A punt d'editar el quart treball, "Museo de reproducciones", avui ens porten un repertori en què continuen investigant amb el seu so i el seu lirisme.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
August Tharrats. August Tharrats ha estat el pianista pioner del blues i el boogie-woogie al nostre país i ha format part de les formacions més representatives d'aquests estils en el context català. Des de fa anys, lidera el seu propi trio, amb què ha gravat tres àlbums i ha creat un blues amb accent de swing, que ens orienta al jazz clàssic. L'acompanyen Jaume Badrenes als saxos, Jordi Mestres al contrabaix i Anton Jarl a la bateria.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Barcelona Bluegrass Band. Joan Pau Cumellas a l'harmònica i Lluís Gómez al banjo són els responsables d'aquest original projecte que recorre Europa des de l'any 2009. Proposen melodies de gust"old time", senzilles i amb lloc per l'improvisació gràcies al talent, la complicitat i bon gust dels seus components, que completen Miguel Talavera a la guitarra i el dobro, Robbie K. Jones al caixó i Maribel Rivero al contrabaix.
Altres
Durada: 60'
05.45
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 10'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'