Programació TV3

Dimecres, 12 maig de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
L'especialista en tecnologia Albert Cuesta explica què passa si no s'actualitza l'aplicació Whatsapp abans del termini del 15 de maig i si l'empresa podrà compartir les dades del usuaris. A més, el genetista i professor de la Universitat de Leicester Salvador Macip analitza l'evolució de la vacunació i les mesures del final de l'estat d'alarma. Posteriorment, Gemma Ubasart i Antonio Baños analitzen l'actualitat del dia, i Mayka Navarro dona detalls de l'operació policial contra una xarxa que falsificava carnets de conduir.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Amanida de llegum
Pot semblar molt del segle XXI, però emportar-se el menjar en una carmanyola és una cosa que han fet els pastors de tot el món durant segles, els treballadors de fàbriques i molts altres col·lectius de tot el món. Es fa una amanida de llegums que pot servir de plat únic i que es pot ficar en una carmanyola i menjar-se quan es vulgui.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma retreu a l'Andreu que està massa pendent de la Patri. A més, també creu que el Manel està creant massa vincle amb la noia. El Manel, per part seva, convida la seva mare a implicar-se amb la Patri. Mentrestant, el Litus entona un mea culpa conscient de la seva mala actitud des que l'han acomiadat. Està disposat a fer un canvi de xip, però, després d'un mal moment en una entrevista de feina, s'enfonsa encara més. Paral·lelament, el Simon exigeix a l'Eulàlia que sigui més dura amb la Sílvia i li reclami la comanda de mobles que s'està retardant. Més tard, l'Eulàlia apressa la Sílvia, que es preocupa per l'actitud de la seva amiga. Finalment, l'Ivan li deixa el pis a l'Hèctor perquè hi organitzi una festa amb els seus amics, però li exigeix responsabilitat.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Tabús
No poder ser mare
David Verdaguer conviu amb quatre dones que no han pogut fer realitat el seu desig de ser mares. Coneixem la Glòria, una llevadora que després d'haver intentat quedar-se embarassada per diversos mitjans, ha hagut d'aprendre a conviure amb la natalitat de les altres mares; la Paula, que té infertilitat social, és a dir, que no ha tingut les condicions socials o econòmiques adients per poder tenir un fill; la Míriam, que després d'haver tingut quatre avortaments, ha decidit alliberar-se i deixar de provar-ho; i la Jèssica, que fa tretze anys que intenta ser mare i, tot i que ha passat per tractaments molt agressius i situacions traumàtiques, està determinada a seguir-ho intentant fins que el seu cos digui prou. Juntes, intentaran trencar tots els tòpics que envolten les dones que no han aconseguit tenir fills, i ens qüestionarem fins a quin punt és un desig fruit dels convencionalismes socials o de la pròpia voluntat. Amb audiodescripció per la TDT.
Altres
Durada: 75'
23.20
Tabús
Diversitat funcional
David Verdaguer conviu amb la Isabel, l'Enric, la Marisé i el Rubén, quatre persones amb diversitat funcional. Ens explicaran quina és la seva història i els veurem competir i divertir-se en una cursa de karts i un karaoke. Junts, intentaran trencar tots els tòpics que els envolten i descobriran que els límits se'ls imposa un mateix. Amb audiodescripció per la TDT.
Altres
Durada: 75'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Rumba a l'estudi
Noël Meya. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Inxa Impro Quintet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'