Programació La 1

Dilluns, 20 març de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
El Manuel fa lliurament a la Jimena de la seva aliança de compromís i oficialitza així el seu futur enllaç. A la Jana, no obstant això, el que la deixa sorpresa és un altre anell, el del Baró, ja que és el mateix que el de l'assassí de la seva mare. Paral·lelament, el Rómulo ha rebut una pallissa mentre feia un encàrrec per al Baró, la qual cosa fa créixer les sospites de la Jana envers ell, i no dubta a compartir amb tot el servei que creu que el pare de la marquesa és darrere de l'atac. Més tard, la visita de la Martina, la neboda de l'Alonso, a La Promesa ho posa tot cap per avall. Sobretot en el cas de la Leonor, per a qui representa una bafarada d'aire fresc. Mentrestant, el Salvador, espantat per l'advertiment del Miguel, vol fugir de La Promesa. La seva por està relacionada amb uns papers que el Lope té amagats, o tenia, perquè la Candela els ha agafat i exigeix una explicació.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
El Ross torna a Londres amb els Despard i els Enys amb l'esperança d'assegurar el retorn del Ned i la Kitty a Hondures. Paral·lelament, la Demelza es veu embolicada en aigües turbulentes. Finalment, el Geoffrey Charles deixa clara la seva intenció de casar-se amb la Cecily.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Viaje al centro de la tele
Canta conmigo
Espai que fa un viatge musical pels duets més destacats de Televisió Espanyola. El programa rememora actuacions d'artistes com Miguel Bosé, Sergio Dalma, Mike Oldfield, Bonnie Tyler, Isabel Pantoja, Dani Martín i Robbie Williams, entre d'altres.
Altres
Durada: 50'
22.50
Pel·lícula: Lo nunca visto
La Teresa veu apagar-se Fuentejuela de Arriba, la petita vila de muntanya on ha viscut tota la vida. Però el poble rep una visita inesperada: enmig de la neu apareix un grup desubicat d'africans, l'arribada dels quals commociona la vila. La Teresa ho té clar: fugits d'una situació d'explotació a la qual havien arribat enganyats, els africans volen quedar-se a Espanya com sigui, i aquesta pot ser la solució al problema de manca d'habitants al poble. Amb l'ajuda dels seus amics Jaime i el Guiri, decideix ocultar-los i dissenyar un pla.
Pel·lícules
Durada: 85'
00.15
Pel·lícula: Que baje Dios y lo vea
L'única oportunitat de salvació d'un monestir en fallida consisteix a guanyar la Champion Clerum, un torneig de futbol europeu només per a religiosos. El problema és que en aquesta congregació ningú no juga a futbol i aquest equip inesperat necessita alguna cosa més que la benedicció de l'arquebisbe de la diòcesi per salvar casa seva.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
03.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 130'