Programació La 1

Divendres, 22 febrer de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Torres en la cocina
Cabrito estofado y tulipas con crema de naranja
El Javier i el Sergio preparen un plat amb el cabrit com a ingredient estrella amb el toc fruiter del raïm. Y, per rematar-ho, fan unes postres 100% casolanes: tulipes amb crema de taronja i merenga.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
L'Elvira pressiona el Luis perquè els Morales no cobrin beneficis. Per la seva banda, el Pablo no pot vèncer la seva pulsió homicida i, a plena llum del dia, ataca la Ibarra. Paral·lelament, els policies intenten trobar unes patrulles ciutadanes que s'han format per atrapar l'estrangulador.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
El Ramón manté una discussió forta amb la Celia i l'acaba fent fora de casa. La dona es refugia en el Felipe i la Lucía, i acusa el Ramón d'intentar pegar-la. Mentrestant, la Lucía i el Telmo anuncien la seva boda als Álvarez Hermoso. Aquests, tot i les reticències del Felipe, els brinden el seu suport. Més tard, el Ramón, després d'una conversa tensa amb el Felipe, es disculpa amb la Celia, encara que continua sense fiar-se'n. Paral·lelament, després de l'alliberament de la Flora, la Deliciosa torna a la rutina amb la incorporació del Tito com a cambrer, en senyal d'agraïment als germans. Després Jimeno Batán està a punt de disparar al Samuel, però en l'últim moment la Carmen l'interromp i salva la vida del seu senyor. Finalment, mentre el Samuel manté una conversa desagradable amb la Lucía al carrer, dins de l'església se sent un tret.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
El Jorge i la Julia creuen que no es poden continuar evitant. Per arreglar les coses queden per sopar, i això fa que la Julia hagi de mentir al Chema. D'altra banda, per a l'Ángel i l'Alba no només és impossible evitar-se, sinó que aprofiten qualsevol moment per coquetejar. I això és així fins que ella rep de part d'ell un regal prou gran com per sentir-se malament. Paral·lelament, en una ostentació de generositat, la Carlota dona a la Berta el cas de la Giselle. La Sofía respira tranquil·la per aquest fet, però a casa seva no es comparteix aquest estat d'ànim, ja que el José ha rebut un burofax que intentarà amagar a la seva dona sigui com sigui. Les coses tampoc no són fàcils per al Francisco. Resulta que l'Audiència Nacional obrirà una investigació sobre Obrilservices. L'Ángel intenta tranquil·litzar-lo, però ell no sap la veritat, i és que el Francisco amaga alguna cosa.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
La mejor canción jamás cantada
El programa continua la recerca de la millor cançó, aquesta vegada a la dècada dels 60. Deu cançons mítiques com Quince años tiene mi amor, Estando contigo, La chica ye-ye o La la la, en les veus d'Azúcar Moreno, Los del Río, Raoul i Nerea, Marilia, Lérica, María Villalón, Gerónimo Rausch, Jimmy Barnatán, Lorena Gómez i María Parrado s'enfronten per aconseguir el trofeu setmanal que serveix per classificar-se per a la gala final. L'espai compta amb Manu Sánchez al jurat, amb Karina de convidada i amb l'actuació de The Flaming Shakers per reviure èxits de The Beatles.
Altres
Durada: 135'
00.25
Pel·lícula: Bienvenidos a Alemania
Una família benestant alemanya veu com la seva rutina es veu alterada quan la mare, una professora jubilada, decideix allotjar un refugiat nigerià a casa seva.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.10
Chicago P.D.
Un niño muerto, un cuaderno y muchos quizas
Emissió dels capítols Nunca sabes quién es quién i Un niño muerto, un cuaderno y muchos quizas.
Sèries
Durada: 85'
03.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'