Programació La 1

Divendres, 12 abril de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
El detectiu Medina convenç l'Íñigo i la Matilde que deixin l'assumpte de trobar l'Aguirre a les seves mans. A la corrala, l'Antonia busca notícies que li confirmin que el Cecilio era a Madrid el dia de la mort de l'Higinio. Mentrestant, a La Moderna, Doña Lázara es fica entre el Pietro i la Trini fins que aconsegueix que tots dos discuteixin. D'altra banda, al saló, el Mario es fa estimar en donar als seus treballadors uns vals de descompte per a la botiga de gramòfons. Finalment, al Madrid Cabaret, la Inés confon les reserves de la Josefina de la Torre amb la de Juan Belmonte, que el César ja havia fet prèviament.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
El Manuel trampeja com pot la pressió dels seus pares i dels seus sogres perquè se'n vagi a Madrid amb la Jimena, però jura a la Jana que no cedirà i que res ni ningú no podrà separar-los. La Jimena, per part seva, no es queda de braços plegats, perquè sap que si l'Abel diu la veritat sobre el seu embaràs ja no tindrà cap oportunitat amb el Manuel. D'altra banda, el Salvador no deixa la seva feina com a lacai gràcies a la intervenció de la María. Mentrestant, la Virtudes vol abandonar La Promesa, ja que no veu cap altra solució per als seus continus ofecs. Finalment, el Lorenzo manté una conversa molt reveladora amb el Cavendish.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 10'
22.00
Pel·lícula: S.W.A.T.: los hombres de Harrelson
Jim Street és un agent de policia de Los Angeles que busca desesperadament una oportunitat per vestir l'uniforme del cos d'elit SWAT. L'ocasió arriba quan el cap del comando, anomenat Hondo, rep l'ordre de reclutar cinc policies per al cos. Després de setmanes d'entrenament rigorós, el nou equip entra en acció quan un perillós cap de la droga ofereix cent milions de dòlars a qui l'alliberi del control policial. Mentre custodia el detingut, l'equip SWAT és perseguit per una banda de mercenaris implacable i ben armada.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
Pel·lícula: Tierra de nadie
Al cor de Dixie, en un poble petit que lluita contra els estralls de l'addicció, un xèrif local intenta mantenir la pau quan Shelby Connors, un pare de família desesperat, roba en una fàbrica de pastilles amb el seu temerari cunyat, el Trey.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.30
Pel·lícula: Ella Schön: Notas discordantes
A l'Ella Schön tot li va força bé fins que el Jannis, el seu xicot, li diu inesperadament que se'n va treballar a Grècia durant unes setmanes. Més tard, l'Ella s'involucra en una forta discussió amb un veí, i aquest enfrontament fa que li aflori novament un tic que aparentment havia superat.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'