Programació La 1

Dilluns, 18 octubre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
El Mario s'ensuma que el Leo amaga una cosa important i, després de pressionar-lo, aconsegueix que confessi: el Leo és el periodista que hi ha darrere dels articles sobre la Julia. Més tard, el Leo, penedit, li demana temps per explicar-li-ho a la Julia, però no sembla trobar mai el moment oportú per fer-ho. Mentrestant, la Cloe està feta un embolic respecte al Dani i sent que ha perdut una amiga. Posteriorment, una conversa amb l'Erik la fa obrir-se i veure les coses des d'un altre punt de vista. Paral·lelament, a Río Muni, la Carmen segueix decebuda amb la decisió del Víctor de tornar a casa Ventura i, per molt que la Inés intenti fer de mitjancera, la Carmen no dona el braç a tórcer. A més, centrada en la seva feina, descobreix que el Kiros ha estat estudiant per presentar-se a un examen i se'n sent molt orgullosa. Finalment, la Linda, al capdavant del Río Club, decideix posar fi al seu tracte amb el Ventura.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
El Rubén i la Martina descobreixen que els han robat els diners que estaven a punt de blanquejar. Més tard, la Martina demana ajuda al Víctor. Mentrestant, la Lidia i el Néstor detenen l'Alexander per tràfic de drogues. A més, la María sent que troba a faltar el Néstor. La Lara, per part seva, s'adona que vol seguir a la UFAM, encara que hagi de ser en una altra comissaria. Finalment, l'Iván i el Carlos no aconsegueixen proves que exculpin la Yolanda, que és posada a disposició judicial.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
MasterChef Celebrity
Durant la pandèmia provocada per la COVID-19, molts restaurants van començar a servir menjar a domicili perquè era l'única manera que els clients continuessin gaudint de les seves cuines. Un costum que ha arribat per quedar-se. A través d'unes tauletes, els aspirants reben comandes amb els plats del nou delivery MasterChef Family. A més, el jurat, acompanyat de l'humorista Carlos Latre, degusta tot el que s'ha elaborat. Més tard, a l'illa de Lazareto, el programa celebra el nomenament de Menorca com a Regió Gastronòmica Europea 2022. Allà, els equips han de reproduir un menú dissenyat pels xefs Marco Antonio Collado i Oriol Castell, amb el peix i el marisc com a protagonistes, que han de servir a 100 menorquins. Finalment, dividits en dos grups, els davantals negres han de superar quatre proves d'habilitat que permetran que se salvi el més ràpid de cada grup. Els que quedin endarrerits s'enfrontaran a un altre repte culinari sota l'atenta mirada del xef Oriol Castro, amb dues estrelles Michelin.
Altres
Durada: 205'
01.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
03.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 155'