Programació La 1

Dissabte, 6 juny de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'
09.10
MasterChef
Els aspirants fan viatjar el jurat per països com Mèxic, Tailàndia o els EUA cuinant xai com es fa en diverses parts del món. El tast es realitza a cegues, i controlant els fogons estan Antonia Dell'Atte i Carmen Lomana, concursants de la tercera edició de MasterChef Celebrity. Més tard, en la prova exterior, els equips visiten la casa d'acollida situada dins de l'Hospital Niño Jesús de Madrid que la Fundació Infantil Ronald McDonald ofereix als nens que han de tractar-se en hospitals especialitzats fora de la seva ciutat. Els participants preparen un menú de quatre plats, dissenyat pel xef Dani García, per a les famílies que viuen en aquesta casa d'acollida. En aquesta prova compten amb l'ajuda de Vega, Albert, Jefferson i Juan Antonio, aspirants de MasterChef Junior. A més, han d'elaborar 150 aperitius per vendre i tots els diners recaptats es donaran a aquesta fundació. Finalment, en la prova d'eliminació, els davantals negres cuinen un plat, dolç o salat, amb el cafè com a protagonista, mentre que el xef Andrea Tumbarello intenta estimular-los.
Altres
Durada: 170'
12.00
Viaje al centro de la tele
Espérame en el cielo
Programa que mostra alguns dels grans moments de la història de la televisió amb una mirada humorística i irònica.
Altres
Durada: 60'
13.00
Coronavirus: Última Hora
Informació actualitzada de la situació del coronavirus a Espanya.
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Todos quieren a Elin
L'Elin és una gran infermera, però els seus comentaris inoportuns fan que l'acomiadin, per la qual cosa decideix acceptar una feina com a cuidadora d'un exmetge rural rondinaire.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Algo de qué hablar
Grace King descobreix que el marit li és infidel. En conseqüència, poc després es rebel·la contra tot allò que li havia estat imposat per la societat.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.10
Cine de barrio: La dinamita está servida
Informats que el Rei de Xaila passarà unes vacances de rigorós incògnit en un luxós hotel de la Costa Brava, un grup revolucionari contracta el Kremer, especialista en atemptats polítics qui, a canvi de vuitanta mil dòlars, accepta la desgavellada missió.
Pel·lícules
Durada: 80'
20.30
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Violencia policial y desigualdad racial, La gripecilla de Brasil i Ni un día sin fútbol: El futbol, sense públic. La Lliga torna el dia 11 amb un partit entre el Sevilla i el Betis. Un dia abans, es jugaran els últims minuts d'un partit de segona divisió interromput en el seu moment. El programa ha parlat amb aficionats, jugadors, entrenadors, psicòlegs, analistes, alts càrrecs de l'administració i responsables del negoci del futbol sobre la reobertura dels camps. El seu retorn certifica d'alguna forma la tornada a la normalitat.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: La casa torcida
Tres generacions de la família d'Arístides Leònides, multimilionari grec, conviuen en una curiosa mansió d'estructura inclinada. La rutina de la mansió es trunca quan l'Arístides és enverinat, ja que se sospita que el culpable ha de ser algú de la família. La Sophia demana llavors al Charles, un antic amant, que faci el possible per aclarir l'assassinat. El cas es complica amb més morts i pel fet que ningú té una coartada ferma.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.50
Pel·lícula: Las hermanas Bolena
Dues germanes competeixen per l'amor del rei Enric VIII. Les joves deixen enrere la seva vida al camp per traslladar-se a la cort. Aviat les bones intencions d'ajudar la família es transformen en una rivalitat sense quarter per obtenir l'amor del rei.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.35
Pel·lícula: Nubes sobre Sommarholm
La Britta és infermera i ha decidit deixar la feina per estudiar la carrera de Medicina. Per celebrar-ho, la seva amiga li proposa de passar un dia juntes, però abans han d'acostar-se a la famosa finca Sommarholm. Llavors la Britta salva la vida al fill de l'amo de la mansió i l'home li ofereix feina.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 175'