Programació #0

Diumenge, 14 abril de 2024
07.45
La Palma: el último volcán
La Palma: el último volcán
Treball que explora tots els detalls científics de l'últim procés volcànic europeu, i el més llarg en el temps, a l'illa de La Palma. Es tracta d'un dels processos més destructius dels que es recorden en el món, i va transformar la geografia, la societat i l'economia d'una illa molt acostumada a conviure amb els volcans.
Documentals
Durada: 59'
08.44
Pel·lícula: DC Liga de supermascotas
Krypto el Superperro i Superman són amics inseparables, comparteixen els mateixos superpoders i lluiten colze a colze contra el crim a Metròpolis. Quan segresten Superman i la resta de la Lliga de la Justícia, Krypto ha de convèncer una colla de carrer d'allò més heterogènia perquè domini els seus propis poders, que acaba de descobrir, i rescati els superherois.
Pel·lícules
Durada: 103'
10.27
DeportePlus+
Esports
Durada: 65'
11.32
Titanic: la creación de un gigante
Documentals
Durada: 58'
12.30
Crímenes
Jordi Comas (I)
La noche del domingo 18 de noviembre del 2012, en Platja d'Aro, tres encapuchados entran a robar en casa de Jordi Comas, presidente de la patronal de los empresarios de Girona, y su esposa, Carme Hospital, mientras se preparaban para mirar un debate electoral. A Jordi Comas le acaban matando de forma violenta.
Documentals
Durada: 40'
13.10
Crímenes
Jordi Comas (II)
Carme Hospital ha logrado sobrevivir al asalto de tres encapuchados en su casa. Han matado a su marido, presidente de la patronal gerundense y una persona muy querida en la Costa Brava. Los mossos comienzan una investigación para saber quién está detrás del crimen de Jordi Comas, una investigación que no será fácil.
Documentals
Durada: 46'
13.56
Crímenes
Jordi Comas (III)
Cuando la investigación parece que no avanza, un testigo se presenta en el restaurante de la viuda de Jordi Comas diciendo que tiene información sobre quién ideó el robo. Un anónimo y una llamada también serán claves para dar un empujón al caso.
Documentals
Durada: 64'
15.00
Masters 1000 de Montecarlo
Esports
Durada: 135'
17.15
Ilustres ignorantes
Compañeros de trabajo
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit del desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 30'
17.45
DeportePlus+
Esports
Durada: 39'
18.24
LaLiga EA Sports
Todavía con la resaca de la histórica celebración del título de Copa, el Athletic Club vuelve a la realidad de la liga. Y es que los de Ernesto Valverde se juegan mucho en el campeonato doméstico, donde son quintos a tan solo dos puntos de los puestos de Champions League. Conseguir una plaza en la máxima competición europea sería la guinda a una temporada histórica para un club que ha logrado un gran título tras cuarenta años de sequía. Enfrente, un Villarreal que vio truncada su racha victoriosa en la pasada jornada, pero que no pierde la esperanza de llegar a los puestos europeos.
Esports
Durada: 126'
20.30
DeportePlus+
Esports
Durada: 30'
21.00
Pel·lícula: Smile
Després de presenciar un incident estrany i traumàtic amb un pacient, la doctora Rose Cotter comença a experimentar esdeveniments aterridors que no pot explicar. A mesura que una por esgarrifosa comença a afectar tots els aspectes de la seva vida, la Rose es veurà obligada a afrontar el seu passat problemàtic per sobreviure i escapar de la seva terrorífica nova realitat.
Pel·lícules
Durada: 120'
23.00
DeportePlus+
Esports
Durada: 70'
00.10
Narco Circo
Pacto con el diablo
Estamos en 2008 y México vive su año más sangriento. El aumento de la violencia atemoriza a Estados Unidos, que se ve obligado a aplicar estrictos controles fronterizos para combatir la delincuencia relacionada con las drogas.
Documentals
Durada: 58'
01.08
Cobain: Montage of Heck
Documentals
Durada: 134'
03.22
Pel·lícula: Janis
Janis Joplin és una de les cantants de rock and roll més admirades i icòniques de tots els temps; una tràgica i incompresa figura que va fer estremir milions de persones i va traçar rumbs inèdits abans de la seva mort el 1970, als 27 anys.
Pel·lícules
Durada: 102'
05.04
Sinéad O'Connor: Nothing Compares
Documentals
Durada: 90'