Programació TV3

Dijous, 5 novembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa analitza totes les novetats del recompte de les Eleccions Presidencials als Estats Units. A l'entrevista del programa, es parla amb la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, sobre els efectes del tancament de cinemes, teatres i auditoris. A continuació, el divulgador científic Dani Arbós posa al dia de les últimes investigacions sobre la COVID-19, de les mesures més eficaces per combatre'l i de si ara s'encomana més. A més, quan falta poc pel 20 aniversari de l'assassinat d'Ernest Lluch, es parla amb el periodista Antoni Batista, que publica el llibre ETA i nosaltres sobre la relació de Catalunya amb el conflicte basc.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Parpatana de tonyina amb samfaina
De gran desconeguda a delicatessen als restaurants. La parpatana de tonyina és la protagonista del plat d'avui acompanyada d'un clàssic de la cuina catalana: la samfaina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma i l'Eudald han fet la primera sessió de teràpia junts. L'Eudald intenta responsabilitzar la Gemma de la seva crisi. Paral·lelament, la Xesca decideix que vol tenir el fill i la Cati la fa fora de casa de males maneres i exigeix al Quim que se'n desentengui. La Sílvia, per la seva banda, es queda sense pis d'aquí a unes quantes setmanes. Més tard, el Juanjo li proposa que s'instal·li a casa seva, però ella no ho té clar.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Fernando Simón i Oriol Mitjà protagonitzen el musical No tornaràs a veure el sol, una paròdia del Walkin on the sun dels Smash Mouth, per intentar fer veure a Salvador Illa que el confinament total és inevitable. A més, Pere Aragonès, Ramon Tremosa i Alba Vergés miren de resoldre tots els números del govern amb l'assessorament d'un expert inesperat. Mentrestant, Pedro Sánchez, Carmen Calvo i Pablo Iglesias miren d'elaborar un perfil dels manifestants contra les mesures per frenar el coronavirus per poder-hi infiltrar policies i detenir-los. Més tard, amb l'ajuda dels màxims experts en bricomania, s'aprèn com construir un hospital de pandèmies per a la Comunitat de Madrid en tan sols 90 dies. En Peyu i en Jair Domínguez, els BricoHeroes, reben l'ajuda de dos experts en construcció d'hospitals en temps rècord: Martínez-Almeida i Díaz Ayuso. Paral·lelament, els estralls de la pandèmia també deixen empremta al sector dels ultres del futbol. Amb el tancament dels estadis, l'administració posa en marxa un pla pilot per a buscar noves distraccions als hooligans. També es descobreix una nova pràctica sexual per a aquells a qui els agraden les emocions fortes. Finalment, l'agenda cultural de novembre arriba amb moltes propostes lluny del teatre, dels concerts i de l'oci nocturn. I en una nova entrega de Grans dones, és el torn de Valentina Tereixkova, la primera dona que va anar a l'espai.
Altres
Durada: 35'
22.40
Persona infiltrada
Samanta Villar-Família Pascual de Maya
La Samanta Villar és la famosa convidada en aquest episodi del Persona infiltrada. La presentadora concursa amb una família de Sant Pere de Ribes que es defineix com una família friqui. La Samanta ha de mantenir el cap fred enmig d'una sèrie de proves guiades per l'esperit de teatre musical que respira la família. Hi ha 5.000 euros en joc.
Altres
Durada: 65'
23.45
Persona infiltrada
Marc Giró-Família Pi
Marc Giró és el famós que aquesta setmana passarà tot un dia amb una família del Prat de Llobregat. L'elegant editor de moda haurà de sobreposar-se a l'impacte inicial que li produirà conèixer una família amb tanta passió per la Guerra de les Galàxies que, fins i tot, sovint es vesteix com els personatges de les pel·lícules. Amb ells passarà 12 hores visitant la casa familiar, fent activitats plegats, compartint àpats i sotmetent-los a un interrogatori individual. Al final de la jornada, en Marc haurà de dir qui creu que no és un membre de la família. Si ho encerta, un espectador s'endurà els 5.000 euros. Si la família aconsegueix enredar-lo, seran ells i la persona infiltrada qui s'enduran el premi del programa.
Altres
Durada: 60'
00.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 100'
04.00
Rumba a l'estudi
Carlitos Miñarro. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Inxa Impro Quintet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'