Programació TV3

Dimecres, 24 novembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia analitza els problemes de subministrament, que s'han agreujat amb les demandes del Black Friday, amb l'assessor d'empreses i el director d'un màster de l'escola de negocis EAE Miquel Serracanta. Així mateix, el programa continua pendent del temporal i dels possibles efectes que pugui tenir. A continuació, es demana al divulgador científic especialitzat en astronomia i astrofísica Joan Anton Català que expliqui l'assaig que fa la NASA per desviar un asteroide amb l'impacte d'un coet. A més, es connecta amb la Ciutat de la Justícia de Barcelona, on l'exconseller Raül Romeva declara com a investigat per un delicte de malversació per les despeses del Departament d'Afers Exteriors.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Sopa de ceba
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
La Cati s'espanta quan rep una carta d'Hisenda en què li diuen que serà objecte d'una inspecció. De seguida descobreix que algú l'ha denunciat. El Miquel, per la seva banda, vol acostar-se a la Noe i li dona esperances a la Mari Carmen de poder recuperar la casa de Cañada, però no sap si té prou diners. Mentrestant, la Gina s'enfada quan descobreix que no l'han convidat a un homenatge que fan al seu pare. El Jordi vol ajudar-la, però és com és. Paral·lelament, el Manel vol fer pública la informació que té de l'empresa amb què treballa la Gemma, però el Vicenç l'atura. La Patri, en canvi, l'anima a publicar la informació a les xarxes.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Joc de cartes
El millor restaurant entre castells del riu Gaià
Marc Ribas arriba disposat a menjar a cos de rei, ja que navega a través de les aigües del riu Gaià a la recerca del millor restaurant entre castells de la zona. Es comença el recorregut a De Bar, un local d'Altafulla que és molt personal per al seu propietari, Xavier González, que ha convertit casa seva en un restaurant. Sense deixar Altafulla, el programa visita també la Terrasseta del Sant Martí, un negoci heretat pel xef Carlos Martínez que pretén donar un aire nou a l'hotel familiar. A continuació, l'espai viatja fins a la Riera de Gaià, on Kevin García s'encarrega de dirigir amb molta exigència la sala d'Els Fogons del Drac. Finalment es visita el Bar del Mig, a Santes Creus, un establiment especialitzat en entrepans però amb uns plats casolans que poc poden envejar a qualsevol altre restaurant de la zona, o almenys això és el que pensa Marta Mañé, la propietària i cuinera.
Altres
Durada: 80'
23.30
Joc de cartes
Millor restaurant de trinxat de Puigcerdà i Llívia
Marc Ribas viatja a la Cerdanya per trobar el millor trinxat, el plat típic per excel·lència d'aquesta zona. A Puigcerdà es coneix l'Anna, propietària i cap de cuina del restaurant Bon Appétit, una dona riallera i alegre però amb un paladar molt fi. A la capital de la Cerdanya també es visita el restaurant El Badiu, un espai d'oci i restauració en què el propietari, Mauro Maqueda, vol sorprendre els seus contrincants amb uns plats i unes presentacions, segons ell, diferents. Més tard, una mica més al nord, a Llívia, es gaudeix de la gastronomia i les activitats lúdiques del restaurant Únic Parc, que compta amb Raül Patarrà als fogons. Finalment, l'espai visita l'emblemàtic Rita Porta, un local amb més de 100 anys d'història i amb un propietari, Genar Muntané, que és tot honestedat.
Altres
Durada: 80'
00.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
04.00
Rumba a l'estudi
Ivan Durban. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Newcat. Espai musical.
Altres
Durada: 60'