Programació TV3

Dilluns, 3 agost de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 325'
11.25
Jet lag
Crisi
Emissió dels capítols Bibiana i Crisi.
Sèries
Durada: 50'
12.15
Viatges insòlits
Sudan del Sud
El Sudan del Sud, independent des del 9 de juliol del 2011, és el país més nou del món. El Tom visita un país en plena construcció i amb pocs recursos per al turisme. Concretament vol visitar el parc nacional de Boma, on té lloc la migració d'antílops més gran del món. Però és un país amb més ministeris que persones, on les càmeres no sempre són benvingudes i on encara hi ha zones poc segures.
Documentals
Durada: 50'
13.05
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 55'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
16.00
El Paradís de les Senyores
Un nou començament
Finals d'agost del 1956. El Paradís està llest per a reobrir malgrat que la reputació de Pietro Mori ha quedat entelada. Mori, per la seva banda, obté el perdó de Teresa i li presenta la seua misteriosa exdona, Rose, que ha vingut d'Amèrica amb el nou marit. Aclarits els dubtes, la jove accepta la proposta de matrimoni de Mori, però tots dos decideixen mantindre el compromís ocult.
Sèries
Durada: 62'
17.02
Hudson i Rex
Males aigües
La qualitat de l'aigua d'una reserva propera a St. John empitjora per moments. La companyia Evans, encarregada de la gestió i distribució de l'aigua, no respon com caldria a les demandes d'una planta potabilitzadora i la població n'està tipa. Uns joves activistes que lluiten pels seus drets, cansats de protestes pacífiques, decideixen fer un pas més i entrar a la fàbrica per llançar un missatge clar als directius: no es rendiran. Ara bé, l'acció prendrà un gir inesperat que requerirà la intervenció de l'inspector Hudson i el seu equip.
Sèries
Durada: 48'
17.50
Vera
Joves déus
Gideon Frane s'ofega al caure per un penya-segat quan anava cobert de flames, i un grup d'estudiants que estan acampats en són testimonis. La investigació porta la Vera fins a una llarga llista de denúncies contra ell, interposades per una exnòvia suposadament maltractada.
Sèries
Durada: 95'
19.25
Shakespeare i Hathaway: investigadors privats
Un bell nou món
Luella Shakespeare creu que el seu futur marit, Clive Brenton, li és infidel, i contracta els serveis de Frank Hathaway, un expolicia i detectiu privat en hores baixes. El dia del casament, el Clive mor assassinat i la Luella es converteix en la principal sospitosa. Mentrestant, el Frank ha descobert les estafes de la víctima, un bígam que es dedicava a enganyar dones vulnerables.
Sèries
Durada: 50'
20.15
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 10'
20.25
TV3xunTUB
Gemma Nierga
La periodista visita les mares i els pares dels famosos i explica tant les interioritats del programa que presenta com algunes intimitats de la seva vida personal. També descobreix les conseqüències de llançar-se vestida a la piscina dels Pera.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
22.15
L'altra mirada
Una segona oportunitat
Emissió dels capítols Refugi i Una segona oportunitat.
Sèries
Durada: 155'
00.50
Pel·lícula: Germanes
La Inés, la Irene i la Ivonne es reuneixen a casa de la seva mare per assistir al funeral del seu difunt pare. Un any més tard es tornen a veure, aquest cop per commemorar l'aniversari de la mort de l'home. És llavors quan s'han d'enfrontar a un nou obstacle.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 225'