Programació TV3
06.00
TN matí
Espai que viu intensament el desenllaç de la jornada electoral als Estats Units. L'informatiu matinal, que segueix pendent de tota l'actualitat amb els equips desplaçats als EUA, també connecta amb la xarxa de corresponsals de TV3 a tot el món i analitza els resultats amb la periodista i excorresponsal a Washington Núria Ribó i amb el director del centre d'investigació CIDOB, Pol Morillas.
Informatius
Durada: 150'
08.30
Els matins
Poc després que tanquin els últims col·legis electorals als Estats Units, el programa segueix el recompte amb el corresponsal de TV3, Xesco Reverter, i el cap de la secció d'Internacional, Joan Carles Peris. A més, s'entrevista un votant republicà i un de demòcrata que viuen a Catalunya, Greg Ryan i Steven Tolliver. I es busquen les reaccions a Brussel·les, Moscou i Pequín. També s'afegeixen a l'anàlisi Neus Tomàs, Álex Sàlmon i l'excorresponsal de La Vanguardia a Washington Xavier Mas de Xaxàs. Per altra banda, es comparteix taula amb els responsables de dos restaurants, el Margarita Blue de Barcelona i La Plaça de Madremanya, per escoltar els seus neguits sobre el futur del sector, molt tocat per les restriccions per frenar la COVID-19. Finalment, amb l'economista Fernando Trias de Bes s'analitzen les dificultats d'enfocar el negoci cap al menjar per emportar-se.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Pizza d'espàrrecs i porc
Diuen els italians que més de dos ingredients a la pizza fa d'americà i per això no són pizzes autèntiques. O sigui que la d'avui no serà una pizza autèntica, però serà molt bona. Es fa pizza amb costellam de porc i espàrrecs.
Altres
Durada: 20'
15.55
Com si fos ahir
La Sandra parla amb l'Isaac, i ell la convenç que en cap cas va actuar malament amb la Noe, tot i que s'ofereix a deixar la consultoria, si cal. La Sandra parla amb la Noe i es posiciona a favor de la versió de l'Isaac. El Bruno, paral·lelament, comença a estar gelós. Per altra banda, sense pensar-s'ho gaire, la Marta accepta que una cadena d'hamburgueseries absorbeixi el Billar Burger. Finalment, la Xesca s'atabala quan el Quim i la Cati intenten ajudar-la amb el tema de l'avortament. La noia busca suport en la seva germana, però ella la titlla d'inconscient.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
Aquest dimecres, Isma Juárez fa un cafè amb la mítica cantant Karina, que torna a ser d'actualitat per la seva activa bel·ligerància contra els negacionistes de la COVID-19. D'altra banda, Joel Díaz pren el pols al sector de l'oci nocturn, els bars i restaurants a Díaz de fúria. A més, el televisiu basc Julian Iantzi passa per La televisió és cultura per comentar l'actualitat, s'estrena el tràiler de Gurtel's Eleven amb la col·laboració dels United Unknown, i Pol Mallafré realitza un autèntic drama mexicà.
Altres
Durada: 45'
22.50
Joc de cartes
Millor restaurant d'arròs de Catalunya i País Valencià
Marc Ribas i Jordi Garrido visiten dos municipis emblemàtics de Catalunya i València per trobar el millor arròs. Cada presentador acompanya els seus restauradors en els àpats mentre que l'altre ho fa des de la cuina. La primera visita es realitza a Sant Carles de la Ràpita on descobreixen El Miami Can Pons, un restaurant amb una gran tradició familiar, que té com a prioritat oferir un bon arròs en un ambient clàssic i a primera línia de mar. A continuació, viatgen a Peníscola on visiten el Pescador Ermitaño, un local molt curiós amb vistes al mar on descobreixen Alfred Barberà, tot un espectacle d'home als fogons que defensa aferrissadament la qualitat del seu arròs. Seguint amb els restaurants peniscolans, el tercer dinar es fa al Restaurant Caracol amb la seva propietària, María González, que ha aconseguit traslladar el seu caràcter als seus populars arrossos amb un producte de gran qualitat. I, finalment, tornen a Sant Carles de la Ràpita per degustar l'arròs de Miguel Cazorla a Mara, un local senzill amb uns plats sorprenents.
Altres
Durada: 80'
00.10
Joc de cartes
El millor restaurant a mil metres d'alçada a la Vall d'Aran
Les muntanyes del Pirineu són l'escenari que aquesta setmana visita el programa en la seva ruta gastronòmica per Catalunya. En concret, es busca la millor cuina a 1000 metres de la Vall d'Aran. El cuiner Marc Ribas visita Marc Pedarròs, un xef molt innovador del restaurant Er Occitan. Més tard, es coneix l'exotisme d'Omaira Valiente, del BMAI. A més, Ribas s'apropa a la costa de la mà d'Albert Jubany, de l'Eth Bistro i, finalment, es contagia amb la simpatia d'Ana Molina, la propietària del restaurant Casa Jimena.
Altres
Durada: 85'
01.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
03.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Gitana.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Corrandes són Corrandes.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'