Programació La 2

Dilluns, 12 novembre de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Página 2
Stuart Turton
L'espai compta amb l'escriptor i periodista Stuart Turton, que presenta la seva primera novel·la, Las siete muertes de Evelyn Hardcastle. A més, els escriptors Antonio Orejudo, Sabina Urraca i Pilar Adón repassen els millors assajos sobre escriptura, Enrique Arce respon al qüestionari del programa i Desirée de Fez analitza com ha anat l'estrena de La societat literària i el pastís de pela de patata.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
El valle indómito
La laguna de los hipopótamos
Lluny del riu Luangwa, destaca la llacuna Kasikizi, que alberga una petita comunitat de vida silvestre, incloent dos vells hipopòtams mascles que es rebolquen en les seves profunditats aquàtiques.
Documentals
Durada: 55'
08.55
El escarabajo verde
En el nombre de la tierra (II)
Reportatge que destaca les qualitats humanes de l'activista mediambiental. El programa analitza què és el que porta certes persones a córrer riscos a la seva integritat física per la defensa d'una causa ambiental.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 30'
10.00
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'
10.55
Documenta2
Inclou El cerebro con David Eagleman: ¿Qué es la realidad?: Cada episodio cuenta una parte de la historia del funcionamiento interno del cerebro mediante un viaje visualmente espectacular. En este episodio se habla de que la realidad que se da por supuesto exige un entrenamiento intensivo para interpretar el mundo.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Mi familia en la mochila
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 50'
12.35
Mañanas de cine: La máscara de cuero
El Bill, xèrif d'Ockland, rep un telegrama comunicant l'arribada d'un carregament de valors del Banc Federal custodiat per dos soldats. Juntament amb el jutge Finley planegen que el comboi arribi al poble fora de perill.
Pel·lícules
Durada: 80'
13.55
Destino: España
Cataluña
S'ofereix la visió dels estrangers que viuen a la comunitat de Catalunya.
Altres
Durada: 55'
14.50
¡Cómo nos reímos! Xpress
Gila (III, IV) y Cruz y Raya (I, II)
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou La reina de la caza i Lémures legendarios de Madagascar
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou El cerebro con David Eagleman: ¿Por qué te necesito?: Els éssers humans són criatures extremadament socials. El bon funcionament del seu cervell depèn del seu teixit social, confia en altres cervells per prosperar i sobreviure.
Documentals
Durada: 45'
18.55
Código final
Entreteniment, cultura i sentit de l'humor es combinen en aquest concurs diari que transcorre en un plató giratori. A cada programa hi participen cinc concursants que han d'anar superant diferents fases amb un objectiu, vèncer el guanyador del dia anterior en el duel final i guanyar el superpot. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 50'
19.45
Comida al descubierto
Inclou Dientes de niño, vino y ajo i Piñones, red Leicester y cerezas en almíbar: El Jimmy viatja a Itàlia per descobrir per què els pinyons són tan cars. Per la seva banda, la Kate viatja a les profunditats de la selva amazònica al Brasil per descobrir l'ingredient que dona color a l'humil formatge vermell de Leicester. I el Matt va fins a Espanya, on aprèn com es fan les cireres en almívar.
Documentals
Durada: 45'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Metrópolis
Steirischer Herbst/Otoño Estiríaco 2018 Volksfront
El programa ofereix un recorregut per la 51a edició del Festival Interdisciplinari Steirischer Herbst celebrada a Graz, Àustria, amb el títol Volksfronten. Volksfronten és el plural de Volksfront, la paraula alemanya que significa front popular i que evoca tant el moviment antifeixista internacional dels anys 30 com un grup reaccionari format als anys 90 als Estats Units.
Altres
Durada: 30'
21.30
¡Cómo nos reímos! Xpress
Chiquito (I, II)
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 30'
22.00
Zona indie: Magia a la luz de la Luna
El bruixot xinès Wei Ling Soo és un dels mags més populars de la seva època, però poca gent sap que no existeix en realitat. Darrere de la disfressa del famós mag hi ha Stanley Crawford, un personatge britànic, rondinaire i arrogant amb l'ego pels núvols que sent veritable aversió pels falsos espiritistes que afirmen poder fer màgia de veritat. El seu amic de tota la vida, Howard Burlan, el convenç perquè s'embarquin en una missió a la Costa Blava: desemmascarar la jove vident Sophie Baker.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.35
Crónicas
Turismo
L'estiu passat, l'Ajuntament de Palma va decidir prohibir el lloguer turístic en edificis plurifamiliars, un fenomen creixent en moltes ciutats, propiciat pel naixement de plataformes d'allotjament com Airbnb. La mesura, pionera en aquest país, intenta pal·liar les conseqüències que ja s'han començat a notar en molts llocs.
Altres
Durada: 50'
00.25
Millennium
Yo, Trump
Programa de debat sobre Trump amb Carlos Franganillo, Gayle Allard, Euprepio Padula i Antonio Camuñas.
Altres
Durada: 60'
01.25
Conciertos de Radio 3
Ravages. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
01.55
El corazón del mundo. Parques nacionales de Colora
Fascinación
Els cinc parcs nacionals de l'estat de Colorado són cinc paratges únics, sota el cel més espectacular que es pugui gaudir als Estats Units. Visitar aquests parcs és viatjar al cor del món, de la vida i els sentits, en contemplar el més insòlit en l'evolució del planeta.
Documentals
Durada: 55'
02.50
Pesca imposible
Nepal
El Charlie i els seus amics es dirigeixen al Nepal amb la intenció de pescar el mític mahseer daurat o salmó indi, el premi definitiu per als pescadors de canya de tot el món. És un peix misteriós, hipersensible i molt esquiu, per la qual cosa pescar-ne un és molt difícil.
Documentals
Durada: 50'
03.40
Comida al descubierto
Rosas, cerdo y bolsas para hornear
Aquesta vegada el Jimmy viatja a Bulgària per descobrir com acaba l'essència de roses al menjar i la beguda. Per la seva banda, la Kate esbrina per què menjar carn de porc rosa podria ser greu. I el Matt es qüestiona si una senzilla bossa de plàstic pot evitar la propagació d'un bacteri mortal.
Documentals
Durada: 25'
04.05
Destino: España
Comunidad Valenciana
S'ofereix la visió dels estrangers que viuen a la Comunitat Valenciana.
Altres
Durada: 55'
05.00
Asombrosa Albania
El norte: desde las montañas a la capital
El nord d'Albània està dominat pels Alps Albanesos, també coneguts com les Muntanyes Encantades. És un paisatge remot i inhòspit modelat per les glaceres. Després de la caiguda de la dictadura comunista, l'ecoturisme s'hi ha anat introduint, i ha donat a conèixer les belleses naturals del país.
Documentals
Durada: 45'
05.45
Mi familia en la mochila
Ruta Shangái-Huangshan-Hongcun-Xidi, China
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 15'