Programació TV3

Dilluns, 12 novembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista en aquesta ocasió la vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo. A més, es connecta amb Hongria per analitzar la situació del país, governat per Viktor Orbán, que rebutja la immigració, abandona les víctimes de violència masclista i ataca la llibertat de premsa. Més tard, el director de l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC i una doctora en Bioètica i Dret per la Universitat de Barcelona debaten si és l'hora de protegir-se davant dels imparables avenços de la intel·ligència artificial. I la tertúlia esportiva posa punt final al programa, amb una conversa amb l'exfutbolista i novel·lista Pepe Mel.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Sopa d'api i cigrons
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
El Miquel ha decidit que no vol ajudar la Clàudia a trobar el seu fill. Llavors ella busca l'ajuda del Vicenç. Ell sí que li fa costat, però creu que el Miquel està sent molt injust amb la seva exdona i no s'està de dir-l'hi. Paral·lelament, la Paula i la Marta es posen en marxa per comprar Adalisa a l'Armando, però ell no té cap intenció de vendre-la, i les noies han de passar al pla B. A més, l'Anna es torna a queixar que tot li surt malament a la vida. La Sílvia, la seva mare, ja n'està farta, però l'Ivan està decidit a ajudar-la.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Si no t'hagués conegut
El petó
La jove Elisa accedeix a participar en l'experiment que ha portat l'Eduard fins a aquella situació. Penetra en una realitat anterior i és testimoni del moment en què l'Eduard i ella es van conèixer, quan eren dos nens petits, en una festa on van segellar el seu amor amb un petó que cap dels dos ha pogut oblidar. Espantada, la jove demana explicacions a l'Eduard, però aquest es veu obligat a fugir-ne per no provocar més desgràcies.
Sèries
Durada: 65'
23.05
Natura sàvia
Papallones
El Jaume i el Peyu se'n van al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà per fer-hi un simulacre de Butterfly Monitoring Scheme i veure la gran quantitat de papallones que hi ha a Catalunya. El Jaume explica que les papallones són animals prehistòrics que van sobreviure quan els dinosaures es van extingir. Albert Pla, per la seva banda, té una teoria que demostra que les papallones són indestructibles.
Altres
Durada: 50'
23.55
Al cotxe
Aquesta setmana pugen al cotxe d'Eloi Vila dos convidats diferents, però amb un gran do en comú, el de la paraula: la periodista Ariadna Oltra i el músic i actor Joan Dausà.
Altres
Durada: 40'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Gran reserva
Entrevistes. Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
02.50
Ritmes a l'estudi
De Diego Brothers. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.50
Blues a l'estudi
The Birdie Num Num Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.50
Jazz a l'estudi
Juliane Heinemann. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 5'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'