Programació La 2

Dimarts, 11 agost de 2020
06.00
Planeta selva
Bosques de rivera Danubio
Sèrie documental que fa la volta al món per conèixer els boscos i selves més impressionants de la Terra i oferir una visió completa de la seva fauna i biodiversitat.
Documentals
Durada: 25'
06.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.05
Atleta gourmet
Valencia, de la Alboraya a la Albufera
El xef guipuscoà Iñigo Urrechu recorre la geografia nacional per conèixer els secrets de la cuina tradicional, fent les dues coses que més li agraden, cuinar i córrer.
Documentals
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Bahamas azules
Manglares
Els manglars són la llar d'alguna de les formes de vida més diversa i enlluernadora del planeta. La gran diversitat de vida salvatge que s'hi troba depèn de l'aliment i la protecció que aporten els manglars, que garanteixen generació rere generació, seguir prosperant a les Bahames.
Documentals
Durada: 45'
08.40
¡Qué animal!
Superpoderes
Un viatge als racons més icònics d'Espanya per descobrir els misteris de la fauna i la flora autòctones.
Documentals
Durada: 30'
09.10
Reportero de la historia
El director del programa dona a conèixer el que ha passat a Espanya entre el segle XV i el segle XX.
Documentals
Durada: 25'
09.35
Documenta2
Inclou La mente curiosa: Un cerebro sobrealimentado: En aquest episodi es mostren dues de les habilitats més sorprenents del cervell humà: aprendre i recordar.
Documentals
Durada: 45'
10.20
Italia al descubierto
Tan cerca y tan lejos de Roma
El crític d'art britànic Andrew Graham-Dixon i el xef italià Giorgio Locatelli exploren les variades regions d'Itàlia i comparteixen entre ells el seu coneixement de la cultura i la gastronomia del país.
Documentals
Durada: 65'
11.25
Construcciones ecológicas
Avui: Isla Fogo i Dormir en los árboles.
Documentals
Durada: 55'
12.20
Mañanas de cine: Más allá de Río Grande
Després de matar l'home que havia assassinat el seu pare, Martin Brady fuig dels Estats Units i s'estableix a Mèxic, on treballa com a pistoler al servei del polític Cipriano Castro. El seu patró li encomana la missió d'anar a Puerto, Texas, per comprar armes, però es fractura una cama en caure del cavall, la qual cosa li impedeix tornar amb la mercaderia.
Pel·lícules
Durada: 95'
13.55
Curro Jiménez
El servidor de la justicia
Un dels homes de Curro Jiménez és assassinat en una festa gitana. El bandoler és capturat quan va a notificar la mort als pares del seu amic, però aconsegueix escapar i venjar-se.
Sèries
Durada: 55'
14.50
Cielos abiertos
Nueva Zelanda
Una mostra de la bellesa dels paisatges, el patrimoni, la cultura i l'art dels llocs que apareixen en aquesta sèrie documental.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar edición verano
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes en diferents proves visuals, musicals i de lletres.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Los montes Tatras: La vida al límite i Bahamas azules: El país de las maravillas: Des del coral que formen les Bahames fins als manglars que protegeixen els seus arenals de les tempestes tropicals, cada ecosistema i les seves espècies depenen unes de les altres per sobreviure. En conjunt, aquests ecosistemes interconnectats i espècies encarnen la màgia de les Bahames.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou La historia de China: Caminos de seda y barcos de porcelana: Michael Wood explica la història de la primera gran era internacional de la Xina sota la dinastia Tang. Des de la pintoresca i antiga ciutat de Luoyang, viatja per la Ruta de la Seda fins als basars d'Àsia central i l'Índia. Auge de la seda, el te i la ceràmica.
Documentals
Durada: 55'
19.05
Comida al descubierto
Inclou Tomate prebióticos y gelatina i Higos azúcares añadidos y avestruces: Jimmy viatja a Turquia per descobrir si és cert que totes les figues madures tenen vespes al seu interior. Al seu torn, Matt es reuneix amb uns estruços per esbrinar per què la seva carn és de color vermell, mentre Kate intenta deixar els sucres afegits i s'adona que és extremadament complicat.
Documentals
Durada: 45'
19.50
Paraísos cercanos
Bulgaria
Un viatge per l'actual Bulgària, partint de la capital, Sofia. Es travessa la serralada Balcànica i s'arriba fins al Mar Negre, per acabar als monestirs més importants del país.
Documentals
Durada: 60'
20.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
21.05
Construcciones ecológicas
Inclou Construcción con contenedores i Paréntesis en el lago
Documentals
Durada: 55'
22.00
Días de cine clásico: Network, un mundo implacable
Howard Beale, veterà presentador d'un informatiu, és acomiadat quan baixa el nivell d'audiència del seu programa. En dues setmanes ha d'abandonar la cadena, però anuncia que abans que arribi aquest moment, es suïcidarà davant les càmeres.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.15
Días de cine clásico: Ladrón de bicicletas
A la Roma de la postguerra, un obrer en atur aconsegueix una feina senzilla enganxant cartells. Però, com a condició, ha de tenir bicicleta.
Pel·lícules
Durada: 75'
01.30
Festivales de verano
44º Jazz Vitoria: L Vizuete.
Altres
Durada: 55'
02.25
Documenta2
Inclou La historia de China: Antepasados: L'historiador Michael Wood recorda el començament de la història de la Xina des de la llegenda de la creació fins a les primeres 3 dinasties registrades Xia, Shang i Zhou, fins a la unificació de 7 estats sota Qin Shi Huang.
Documentals
Durada: 60'
03.25
Construcciones ecológicas
Avui: Aprovecharlo todo i En el corazón de la selva.
Documentals
Durada: 50'
04.15
Italia al descubierto
Los mercaderes de Venecia
Andrew i Giorgio van al Veneto, barreja de cultures per la seva posició geogràfica al nord-est d'Itàlia.
Documentals
Durada: 60'
05.15
Los montes Tatras
Corazón salvaje
Al centre d'Europa es troba una serralada màgica, inaccessible i deshabitada: les muntanyes Tatras. Allà s'alcen alguns dels boscos més antics del continent, les valls del qual ofereixen refugi a una gran varietat d'animals.
Documentals
Durada: 40'
05.55
La gran escapada italiana de Jamie
Marítimo
Jamie viatja a la petita illa de Marítim, a dues hores de Sicília, per trobar-se amb el Giovanni, un pescador que s'ha convertit de forma autodidacta en cuiner i de qui li han parlat molt bé.
Altres
Durada: 5'