Programació La 2

Dimecres, 12 agost de 2020
06.00
La gran escapada italiana de Jamie
Marítimo
Jamie viatja a la petita illa de Marítim, a dues hores de Sicília, per trobar-se amb el Giovanni, un pescador que s'ha convertit de forma autodidacta en cuiner i de qui li han parlat molt bé. Jamie treballarà per a ell durant una setmana ensenyant-li a cuinar al seu estil.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 25'
06.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Bahamas azules
Arena
Recorregut pels llocs amagats sota l'aigua del planeta Terra.
Documentals
Durada: 45'
08.40
¡Qué animal!
Venenosos
Un viatge als racons més icònics d'Espanya per descobrir els misteris de la fauna i la flora autòctones.
Documentals
Durada: 30'
09.10
Reportero de la historia
El director del programa dona a conèixer el que ha passat a Espanya entre el segle XV i el segle XX.
Documentals
Durada: 30'
09.40
Documenta2
Inclou La mente curiosa: El cerebro imperfecto: En aquest episodi s'examinen els tres trastorns més comuns que afecten el cervell humà: estrès, ansietat i depressió. Es veu per què succeeixen i què es pot fer per reduir els seus efectes negatius en la vida.
Documentals
Durada: 45'
10.25
Italia al descubierto
Al calor del día
El crític d'art britànic Andrew Graham-Dixon i el xef italià Giorgio Locatelli exploren les variades regions d'Itàlia i comparteixen entre ells el seu coneixement de la cultura i la gastronomia del país.
Documentals
Durada: 60'
11.25
Construcciones ecológicas
Avui: Energía positiva i Un barrio pionero.
Documentals
Durada: 55'
12.20
Mañanas de cine: Gentleman Jo
Brixton és un poble de l'Oest que viu atemorit per una colla de bandits sense escrúpols. Allà arriba un jugador professional de pòquer. Durant una partida, s'embranquen en una disputa. Posteriorment, el xèrif és assassinat i el jugador jura venjar-se.
Pel·lícules
Durada: 95'
13.55
Curro Jiménez
La trampa
Els assalts a diligències són massa freqüents, i el capità González demana més homes per acabar amb els bandolers. Però el governador té un pla. S'entrevista amb Curro Jiménez i pacten una treva.
Sèries
Durada: 60'
14.55
El viaje a Japón de Joanna Lumley
Joanna Lumley inicia un viatge de 3.000 quilòmetres per visitar algunes de les 6.852 illes de l'arxipèlag del Japó. Un viatge de nord a sud en el qual descobreix meravelles com les grues de Manxúria o els macacos de cara vermella, i tradicions mil·lenàries com el destil·lat de sake.
Documentals
Durada: 50'
15.45
Saber y ganar edición verano
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes en diferents proves visuals, musicals i de lletres.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Uganda salvaje i Lemming, el pequeño gigante del norte
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou La historia de China: La edad de oro: Michael Wood es dirigeix a la ciutat de Kaifeng, la ciutat més gran del món abans del segle XIX. L'edat d'or del Song del nord va acabar el 1127, quan els invasors van saquejar Kaifeng, però van sobreviure al sud.
Documentals
Durada: 60'
19.10
Comida al descubierto
Inclou Halloumi, semillas de manzana y masa madre i Rosas, cerdo y bolsas para hornear: Jimmy viatja a Bulgària per descobrir com acaba l'essència de roses en el menjar i beguda. Mentrestant, la Kate esbrina per què menjar carn de porc rosa podria ser greu, i el Matt es qüestiona si una senzilla bossa de plàstic pot evitar la propagació d'un bacteri mortal.
Documentals
Durada: 45'
19.55
Paraísos cercanos
Aruba, una isla feliz
Una petita illa en ple Carib, situada a 30 quilòmetres de les costes de Veneçuela, dona de si molt més del que pot semblar a primera vista.
Documentals
Durada: 55'
20.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
21.05
Construcciones ecológicas
Inclou El sueño de Marlon i Rural y sostenible: Instal·lar-se al camp, gairebé aïllats, és un somni per a molts, però que només uns pocs aconsegueixen realitzar. A Escòcia, a l'illa de Skye, una parella va construir en el terreny pedregós una caseta per a caps de setmana, però va acabar construint un segon habitatge més gran, eficient i barat.
Documentals
Durada: 55'
22.00
Documaster
Inclou Apocalipsis: la Segunda Guerra Mundial: Avui: La agresión i Una derrota aplastante.
Documentals
Durada: 100'
23.40
1944. Le Havre bajo las bombas aliadas
1944. Mesos després del desembarcament de Normandia, la ciutat de Le Havre i els seus habitants van ser esclafats sota bombes britàniques en el que va ser el bombardeig massiu més mortífer dut a terme sobre França durant la Segona Guerra Mundial.
Documentals
Durada: 55'
00.35
Crónicas
Terra festa
De municipi en municipi, de parròquia en parròquia, les revetlles s'estenen per tots els racons de l'ondulada geografia gallega.
Altres
Durada: 50'
01.25
Festivales de verano
44º Jazz Vitoria: Rubén Salvador.
Altres
Durada: 70'
02.35
Documenta2
Inclou La historia de China: Caminos de seda y barcos de porcelana
Documentals
Durada: 60'
03.35
Construcciones ecológicas
Avui: Construcción con contenedores i Paréntesis en el lago.
Documentals
Durada: 55'
04.30
Comida al descubierto
Avui: Tomate, prebióticos y gelatina; i Higos, azúcares añadidos y avestruces.
Documentals
Durada: 45'
05.15
Los montes Tatras
La vida al límite
Com supervivents de l'era glacial, els isards del Tartra estan perfectament adaptats a la vida als cims. Aïllats en els seus cims després del final de la glaciació, van seguir evolucionant i, avui dia, l'isard del Tartra forma la seva pròpia subespècie.
Documentals
Durada: 40'
05.55
Nacido explorador
Namibia: gentes pintadas del desierto
Richard Wiese viatja al país africà de Namíbia. Allà camina pel desert de Namib per reunir-se amb membres de la tribu Himba, l'estil de vida dels quals roman igual que fa centenars d'anys. També rastreja l'esquiu rinoceront blanc i descobreix uns misteriosos cercles de fades.
Documentals
Durada: 5'